Smiley rupe tăcerea după declarațiile despre consumul de droguri. ”Mereu am considerat că ăsta e prețul celebrității”

Cristian Cojocaru 15.02.2021, 19:54
Smiley rupe tăcerea după declarațiile despre consumul de droguri. ”Mereu am considerat că ăsta e prețul celebrității”

În aceste zile, mai multe publicații arătau cum un interlop afirma că atât Smiley cât și Pepe ar consuma droguri. Indignat de situație, Smiley rupe tăcerea și explică totul într-un mod public pentru a clarifica situația prin care i se aduce acuze grave.

Smiley vorbește după ce un interlop a povestit că artistul a consumat droguri

Interlopul Lucian Boncu a povestit cum ar fi preparat cocaină pentru Smiley. Totodată, acesta spune despre Pepe că ar fi cumpărat zeci de grame de praf alb. Cu ajutorul unei camere instalate de către DIICOT în apartamentul lui Boncu, au fost surprinse mai multe discuții ale bărbatului. Boncu povestea că cea mai mare greșeală a fost să se ducă la Loft, acolo unde se afla și Smiley.

Potrivit înregistrării a celor de la DIICOT, reiese că interlopul a spus despre artist că vrea ceea ce a pregătit ”băiatul de la Timișoara”. Din aceeași înregistrare reiese și că Pepe ar fi cumpărat mai multe grame de stupefiante.

”Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, îi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băă, ai stricat-o. Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis pe una că nu aveam bicarbonat. Am făcut-o cu bricheta că nu aveam cum să încălzești în birou la el. Îi fac, îi pun o bucată și îi spun ‘Fii atent, tragi la final și ții în piept’. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis ‘Nu mai merg să cânt’. Bă, ai înnebunit. Băi, Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi”, a spus Boncu.

Indignat de ceea ce se scrie în presă despre el, Smiley rupe tăcerea și apelează la dreptul la replică
Indignat de ceea ce se scrie în presă despre el, Smiley rupe tăcerea și apelează la dreptul la replică

Artistul a apelat la dreptul la replică

Indignat de ceea ce se scrie în presă despre el, Smiley rupe tăcerea și apelează la dreptul la replică. Cântărețul a făcut publică poziția sa față de consumul de stupefiante.

”Bună seara,

De-a lungul anilor, numele meu a fost folosit abuziv în tot felul de contexte, fără ca eu să fiu întrebat cât adevăr este în ele. Mereu am considerat că acesta este unul dintre prețurile celebrității, să fii menționat într-o situație controversată, fără ca tu să ai vreo legătură cu subiectul, doar pentru a se atrage atenția asupra unei situații sau persoane, a unui eveniment sau context. Nu pot să fiu de acord și nu pot să stau fără reacție atunci când numele meu este menționat nedrept într-un context care îmi contrazice principiile și valorile.

În ultimele 24 de ore s-a rostogolit în presă o poveste, spusă de o persoană pe care nu o cunosc și căreia nu îi cunosc și nici nu aș vrea să-i cunosc anturajul. Este o poveste inventată în ceea ce privește implicarea mea, știu că nu este prima și, cel mai probabil, nu va fi nici ultima, însă ea îmi încalcă o regulă de bază pe care o susțin în viața mea privată și profesională: NU drogurilor! Ca urmare, consider că este datoria mea să iau imediat atitudine publică.”, scrie Smiley.

Artistul afirmă că nu știe absolut nimci despre acest demers legal. Smiley mai afirmă faptul că nu a fost contactat în acest caz de căte autorități.

”Povestea despre care am citit și eu cu uimire este, se pare, parte dintr-un demers legal, de cercetare, demers despre care nu știu nimic, nu am fost contactat sau întrebat nimic de autorități și nici de autorii articolelor care au publicat-o.Înțeleg că poate nu am destulă controversă în viața mea, iar unii simt nevoia să mă integreze abuziv în discursul lor, însă este nedrept să se întâmple asta fără niciun sâmbure de adevăr sau fără nicio verificare a veridicității informației.

Sunt de 20 de ani în industria muzicală și de divertisment. Beneficiez de atenția oamenilor și a presei. Atât activitatea profesională, cât și viața personală sunt atent monitorizate atât de oamenii care admiră munca mea, cât și de reprezentanții presei. Am vorbit deschis despre orice aspect al muncii mele, am răspuns, atunci când a fost momentul, tuturor întrebărilor legate de viața personală, am fost și sunt un adept al dialogului având la bază adevărul și respectul reciproc.”, a mai adăugat artistul.

În ultima pare, Smiley nu ezită să mulțumească pentru atenția acordată și pentru faptul că i-a fost acordat un drept la replică.

”Vă mulțumesc pentru că acordați atenție punctului meu de vedere în această situație, că înțelegeți cât de important este adevărul și că îmi acordați dreptul de a da replica în această situație aberantă în care numele meu a fost folosit nefondat”, scrie cântărețul în încheiere.

Urmăriți Impact.ro și pe