Smiley, mărturisiri neașteptate despre defectele lui. Juratul de la PRO TV a recunoscut cu ce se luptă încă din adolescență 

Diana Radu 25.10.2019, 14:24
Smiley, mărturisiri neașteptate despre defectele lui. Juratul de la PRO TV a recunoscut cu ce se luptă încă din adolescență 

Smiley, juratul de la Vocea României și unul dintre cei mai iubiți artiști a mărturisit că are un defect care nu-i dă ”pace” și cu care se confruntă în fiecare zi. Însă, orice ar face nu poate să scape de acest defect care pare să-l urmărească încă din adolescentă.

Artistul are foarte multe realizări la activ de care este foarte mândru și pe care nu ezită să le treacă în revistă. Dar, Smiley recunoaște că are și defecte cu care se luptă de foarte mult timp, cum ar fi faptul că este un om foarte leneș.

Sunt un om foarte sensibil, câteodată sunt și emotiv…Mă lupt cu emoția, mă lupt cu timiditatea, toată viața am făcut-o. Sunt timid și, ai să râzi, și leneș. Când eram puștan eram leneș. În fiecare dimineață mă cert cu mine”, a dezvăluit Smiley întru-un acordat viva.ro.

Ce spune Smiley despre o posibilă aventură cu Gina Pistol

Smiley nu ar spune nu unei aventuri cu Gina Pistol, dar sa fie dupa regulile lui
Smiley nu ar spune nu unei aventuri cu Gina Pistol, dar sa fie dupa regulile lui

În această perioadă Smiley și Gina Pistol se află la mare distanță unul de celălalt. Gina se află în Filipine acolo unde se filmeazp emisiunea ”Asia Express”, a cărei prezentatoare este chiar ea, iar Smiley va pleca în turneul “@Smiley omul”, începând cu 29 octombrie.

Însă, întrebat de reporteri dacă s-ar vedea vrodată în postura de concurent al unei emisiuni gen reality-show, Smiley recunoaște că nu ar fi tentat. Nu ar accepta nici dacă i s-ar oferi un milion de euro pentru a participa cu Gina. Dar, după ce s-a mai gândit puțin a spus că ar face asta, dar după regulile lui. Adică, ar prefera ca emisiunea să fie transmisă pe vlogul său, ci nu una televizată în care camerele de luat vederi să fie mereu pe urmele lor.

”Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul. Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi”, a mărturisit Smiley pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe