Smiley, juratul de la Vocea României, dă lovitura! A lucrat cu artiști care au făcut muzică pentru Michael Jackson. Cum sună noua piesa

Ioana Nechifor 04.10.2019, 11:58
Smiley, juratul de la Vocea României, dă lovitura! A lucrat cu artiști care au făcut muzică pentru Michael Jackson. Cum sună noua piesa

Smiley, juratul de la Vocea României și artistul care se poate mândri cu o experiență de ani buni pe partea muzicală, dă lovitura! Cântărețul a lansat o nouă piesă, la care a lucrat împreună cu artiști care au făcut muzică pentru staruri de talie internațională, precum Michael Jackson sau Whitney Houston. Filmările clipului s-au desfășurat în deșert, la aproape 50 de grade.

Smiley, juratul de la Vocea României, lansează o piesă-terapie pentru relațiile de iubire

Smiley, juratul de la Vocea României, revine în atenția fanilor săi cu o nouă melodie. Este vorba despre “My Love”, o piesa-terapie pentru  relatiile de iubire încercate de timp și de timpuri.

“Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, descrie Smiley piesa pe care a scris-o, în Statele Unite ale Americii, alături de compozitori care au făcut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

Smiley speră ca mesajul melodiei să ajungă la sufletul fanilor. “Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubita”, spune Smiley despre My Love, o piesa banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall și pop.

Smiley, filmări în deșert, la aproape 50 de grade

Videoclipul piesei este filmat în America de catre Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Desertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței si iubirii.

Cu toate că este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor sa mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobări și a compatibilitatii dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spatiul. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei “Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley si echipa sa pentru filmări.

Un fotomodel din Los Angeles apare în videoclipul lui Smiley. Artistul a lansat My love
Un fotomodel din Los Angeles apare în videoclipul lui Smiley

În videoclip, apare și un fotomodel exotic din Los Angeles, despre care Smiley a vorbit pe contul său de instagram. „Ea e personajul principal din noul meu clip”, scrie artistul.

Filmările s-au desfășurat la aproape 50 de grade.

“Filmările au durat o zi întreaga și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toata viața mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin desert, fără niciun pic de umbra și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a iesit un clip bun.”, povestește Smiley.

“My Love” face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleza pe care Smiley și-a propus să le lanseze în următoarea perioadă.

Urmăriți Impact.ro și pe