A rupt tăcerea! Smiley, juratul de la Vocea României, mărturisiri neașteptate despre relația cu Gina Pistol: “Cumva ne-am plăcut tot timpul”

bogdan 26.09.2019, 12:47
A rupt tăcerea! Smiley, juratul de la Vocea României, mărturisiri neașteptate despre relația cu Gina Pistol: “Cumva ne-am plăcut tot timpul”

Sunt împreună de mai bine de doi ani, dar cu toate astea Gina Pistol și Smiley nu au fost prea generoși cu declarațiile privind relația lor. Până acum însă. Artistul s-a hotărât să rupă tăcerea și să vorbească despre femeia care îi e alături și cu care a ajuns să locuiască. “Cumva ne-am plăcut tot timpul”, este mărturisirea sinceră pe care o face cântărețul, care nu evită să facă și alte dezvăluiri.

Smiley, despre Gina Pistol: “Cumva ne-am plăcut tot timpul”

Smiley s-a săturat să păstreze tăcerea și s-a hotărât să vorbească deschisă despre Gina Pistol, femeia care îi este și i-a fost aproape în ultimii doi ani.

Cei doi îndrăgostiți au fost discreți în tot acest timp cu aparițiile împreună, dar și cu detalii despre povestea pe care o trăiesc. Într-un interviu acordat revistei Unica, juratul de la Vocea României a dat cărțile pe față și a făcut mărturisiri sincere despre relația sa sentimentală.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mai bine de doi ani. Ei formează un cuplu discret
Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mai bine de doi ani

“Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley, potrivit unica.ro.

 

Smiley dă din casă detalii din relația cu Gina Pistol

Așa cum era de așteptat, Smiley și Gina Pistol s-au mutat deja împreună. Artistul a dezvăluit unul dintre momentele sale preferate. Juratul de la Vocea României a dat din casă și a dezvăluit câteva detalii din relația cu vedeta Antenei 1.

Smiley, mărturisiri despre relația cu Gina Pistol
Smiley, mărturisiri despre relația cu Gina Pistol

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt.

Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde).” – a declarat Smiley în interviul pentru Revista Unica.