Dezvăluiri din culisele emisiunii Vocea României de la PRO TV! Smiley, mărturisiri despre colegii săi: “Chirilă s-a dezbrăcat în chiloți”

Claudiu Surmei 27.09.2019, 17:54
Dezvăluiri din culisele emisiunii Vocea României de la PRO TV! Smiley, mărturisiri despre colegii săi: “Chirilă s-a dezbrăcat în chiloți”

Smiley face dezvăluiri din culisele emisiunii Vocea României, show-ul de talente difuzat în fiecare vineri seara de postul de televiziune Pro TV. Artistul a spus că Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la un moment dat în chiloți și s-a urcat peste Horia Brenciu.

Smiley a dezvăluit că Tudor Chirilă s-a dezbrăcat în chiloți la Vocea României

Fanii emisiunii Vocea României au ocazia să își vadă favoriții în fiecare vineri seara, de la ora ora 20:30. Show-ul de talente continuă la Pro TV pe 27 septembrie. La filmări s-au petrecut scene incredibile, care i-au avut în prim plan pe Tudor Chirilă și Horia Brenciu. Smiley este cel care i-a dat de gol pe cei doi jurați.

„Nu știu dacă o să se dea pe post, dar… Tudor Chirilă s-a dezbrăcat în chiloți. Și-a făcut un tablou călare pe Brenciu”, a mărturisit Smiley.

Vineri seara, concurenții de la Vocea României vor avea din nou ocazia să îi impresioneze pe jurați. Unul dintre ei le va câștiga inimile și îi va impresiona cu povestea lui de viață, o altă concurentă îl va face pe Tudor Chirilă să spună că este prima persoană care vorbește mai mult decât Horia Brenciu, iar Irina Rimes va concluziona: „Eu nu am să cunosc niciodată asta…și oricum nu aș avea loc! Uite-te câte femei stau la coadă.”

În aceeași ediție a show-ului de talente, doi concurenți se vor întoarce să îi încânte pe jurați, iar unul dintre aceștia va folosi opțiunea de a bloca unul dintre colegi. Se anunță o seară plină de muzică bună și tensiune.

Vocea României a fost lider de audiență la ediția din 21 septembrie, cu 9.5 puncte de rating și 30.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.3 puncte de rating și 13.5% share. Aproximativ 1,7 milioane de telespectatori au urmărit show-ul cu sufletul la gură.

Urmăriți Impact.ro și pe