Smiley a renunțat la un aliment și a slăbit 10 kg. Artistul le-a dezvăluit secretul său fanilor

Sursă foto - Inquam

Perioada izolării ne-a obligat să petrecem timpul în interiorul căminului. Mulți au ajuns să aibă astfel obiceiuri alimentare nesănătoase și să acumuleze kilograme. Nu este, însă, cazul lui Smiley. Artistul a reușit să slăbească 10 kilograme cât a stat în izolare.

Secretul lui Smiley. Cum a slăbit 10 kilograme în izolare.

Cântărețul a răspuns întrebărilor jurnaliștilor Adevărul.ro. Acesta le-a mărturisit secretul prin care a scăpat de kilograme. Smiley a povestit cum această perioadă i-a oferit ocazia să se bucure de mai mult timp liber.

Pentru mine, cel mai preţios lucru în perioada asta, ca şi în ultimii 20 de ani, a fost timpul. Toată izolarea asta mi-a dat timp. Chiar îmi doream mai mult timp pentru a face tot ce mi-am propus. Cred că e important în viaţă cum primeşti tot ce ţi se întâmplă. Şi cred că suferinţa oamenilor vine din neacceptarea lucrurilor care se întâmplă. Eu am primit această izolare ca pe un repaus, ca pe un test, ca pe o perioadă în care pot să recuperez tot ce nu am făcut până acum sau măcar o parte. Cum ar fi, pe lângă muzică, mai mult timp pentru mine personal, pentru studiu, pentru citit.

Sursă - AlistMagazine

Sursă – AlistMagazine

Sportul și o dietă din care au lipsit dulciurile l-au ajutat pe Smiley să slăbească. Cântărețul a reușit să scape de 10 kilograme. Cu toate acestea, dulciurile par să îi lipsească cel mai mult.

Am făcut şi mult sport. Am slăbit chiar vreo 10 kilograme până acum. Eu am avut o dietă strictă de la începutul anului. Acum n-am o dietă specială, numai că nu mai mănânc dulciuri, ceea ce e tragic pentru mine. (râde) Perioada m-a făcut să-mi analizez puţin viata, să analizez unde pierd prea mult timp şi prea mulţi bani. M-a făcut să fiu mai chibzuit, să fiu mai atent cu cheltuielile mele, cu pierderea timpului, cu resursele de toate felurile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI