Cum îl cheamă, de fapt, pe Smiley și de unde i se trage porecla. Puțini știu ce apare, de fapt, în buletinul prezentatorului Românii Au Talent

Iancu Andreea / 08.05.2020, 14:54
Cum îl cheamă, de fapt, pe Smiley și de unde i se trage porecla. Puțini știu ce apare, de fapt, în buletinul prezentatorului Românii Au Talent

Este îndrăgit de o țară întreagă, iar piese sale sunt cunoscute de milioane de oameni. În ciuda succesului său, Smiley are încă secrete pe care nu toți le cunosc. Cu siguranță mulți s-au întrebat de unde a apărut numele său de scenă sau care este numele său din buletin. Artistul a răspuns acestor întrebări într-un interviu prin Skype pentru Adevărul.ro.

De unde a apărut porecla “Smiley”

Întors din SUA, Smiley a fost nevoit să rămână timp de două săptămâni în carantină. Chiar dacă pentru majoritatea este dificil să treacă peste izolarea la domiciliu, cântărețul nu a avut nicio problemă. În stilul său optimist, caracteristic, Smiley a povestit de unde a apărut porecla sa.

Porecla de Smiley îmi vine de când aveam 18 ani şi eram în trupă. Băieţii mi-au zis aşa pentru că îi binedispuneam tot timpul, eram pozitiv. Aşa sunt şi acum şi-mi doresc să-mi păstrez optimismul. Mai am şi eu zilele mele proaste, când sunt trist, dar mă lupt cu clipele astea, când vine deznădejdea.Într-adevăr, eu m-am întors din SUA cu un grup de colegi înainte de data planificată, cu vreo două săptămâni înainte, pentru că Trump anunţase că închide toate zborurile şi e cazul să ne luăm tălpăşiţa. Apoi, am stat în izolare două săptămâni, pentru a nu pune pe nimeni în pericol. Nu m-a afectat negativ în niciun fel, dimpotrivă.

Cântărețul mărturisește că acest repaus a fost binevenit, oferindu-i timp pentru tot ceea ce avea în plan. Smiley a reușit să slăbească 10 kilograme, a avut timp pentru sport sau alte activități recreative.

Sursă - Pro TV
Sursă – Pro TV

Când va reveni pe micile ecrane

Tot în cadrul aceluiași interviu, Smiley explică când se vor relua filmările pentru emisiunea pe care o prezintă alături de Pavel Bratoș.

Da, sunt planuri de reluare a filmărilor, dar nu vă pot spune foarte clar despre ce e vorba, că nu s-a făcut niciun anunţ oficial. Sunt planuri şi pentru sezoanele următoare, adaptându-ne la noile condiţii. Şi asta e frumuseţea, oamenii au reuşit de-a lungul timpului să se adapteze şi sunt convins că o vom face cu succes şi în perioada care urmează. Entertainmentul e important, e hrană pentru suflet.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Smiley

Puțini știu cum îl cheamă în realitate pe Smiley. Cântărețul are trecut în buletin în dreptul numelui – Andrei Tiberiu Maria.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI