Smiley a făcut-o fată de casă pe Gina Pistol. Imaginile pe care nu le credeai posibile cu prezentatoarea Asia Express

Redacția IMPACT 02.05.2020, 10:03
Smiley a făcut-o fată de casă pe Gina Pistol. Imaginile pe care nu le credeai posibile cu prezentatoarea Asia Express

Smiley și Gina Pistol nu își mai ascund iubirea, vedetele împărtășesc cu fanii de pe conturile lor de socializare foarte multe experiențe pe care le trăiesc împreună. Cum se înțeleg cei doi în izolare și cum a devenit prezentatoarea de la Asia Express fată de casă?

Smiley a făcut-o fată de casă pe Gina Pistol

Prezentatoarea de la Asia Express a fost suprinsă de reporterii de la Click încărcată cu sacoșe. Echipată sport și cu mască de protecție, Gina Pistol a fost la supermarket pentru a cumpăra mâncare, semn că s-a apucat de gătit pentru Smiley. Acest lucru a fost confirmat și de Smiley înutr-unul din vloggurile sale. Artistul a dezvăluit că Gina îi gătește pui indian și mâncare de mazăre.

gina pistol, smiley, fata de casa
Gina Pistol la cumpăraturi surprinsă de reporterii Click

Smiley și Gina locuiesc împreună în casa artistului și desfășoară diferite activități împreună pentru a nu se plictisi în izolare. De exemplu, pe lângă faptul că se ocupă cu ordinea și disciplina în casă și cu gătitul, Gina a devenit și hairstylist-ul personal al iubitului său, pe care l-a tuns de curând.

Însă, nici Smiley nu se lasă mai prejos și o ajută pe Gina cu ce poate, ca de exemplu cu spălatul vaselor și cu dusul gunoiului. Ba chiar acesta s-a și filmat în timp ce desfășura aceste activități în timp ce Gina îl păzea pentru a face treaba cum trebuie.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de trei ani, însă cu toate acestea nu se gândesc încă să facă următorul pas. În plus, Gina spune că nu se vizează mireasă, deoarece nu-i plac planurile pe termen lung. Tot ce contează pentru ea este să fie alături de omul potrivit cu sau fără acte.

„Vă pot spune sincer că nu am visat niciodată cum va fi rochia mea de mireasă, nici când eram copilă. Eu nu îmi fac planuri îndelungate, nu sunt genul acesta de om. Singurul gând pe care îl am este că mă văd îmbătrânind alături de omul drag. Ne completăm frumos, natural, fără să depunem prea mari eforturi să fim într-un anume fel. Ne completăm până și la capitolul calități-defecte!”, a spus Gina.

Urmăriți Impact.ro și pe