Momente de panică pentru Gina Pistol. Cum a ajuns să fie plină de vânătăi

Iancu Andreea 10.11.2020, 16:34
Momente de panică pentru Gina Pistol. Cum a ajuns să fie plină de vânătăi

Frumoasa prezentatoare de la Chefi la Cuțite a trecut prin momente dificile, după ce a reușit să se aleagă cu vânătăi și răni pe picior. Întâmplarea a fost povestită chiar de către Gina Pistol, pe o platformă de socializare. Din păcate, vedeta s-a speriat cumplit, recunoscând că încă încearcă să își revină.

Cum a ajuns Gina Pistol să fie plină de vânătăi

Pentru o clipă de neatenție, viitoarea mămică a fost nevoită să treacă prin momente de panică. Gina Pistol a povestit fanilor de pe Instagram că a căzut din picioare și s-a ales cu răni urâte. Însărcinată în cinci luni, vedeta s-a trezit într-o postură neașteptată, după ce a căzut și s-a lovit destul de rău. Mai în glumă, mai în serios, Gina s-a ales cu o vânătaie urâtă, dar și cu o julitură serioasă în genunchi.

“Cum să cad mă ca mămliga? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai întâmplat decât în urmă cu 20 și ceva de ani, când eram copil. Și atunci când cădeam, eram supărată pe mine, dar acum fix ca o mămăligă, când o pui pe blat”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Spre norocul ei, Gina nu s-a lovit deloc în zona burții sau a șoldurilor, care ar fi putut crea probleme sarcinii. Totuși, pe măsură ce observa că se apropie de asfalt, frumoasa blondină nu reușea să se echilibreze pentru a preveni căderea.

“Vedeam totul în slow motion, așa cum mă apropii de asfalt și nu am putut să mă reechilibrez. Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. A fost nasol momentul”, a continuat ea.

Gina Pistol a căzut și s-a lovit destul de rău foto - Instagram
Gina Pistol a căzut și s-a lovit destul de rău
foto – Instagram

Gina Pistol urmează să devină mamă anul viitor

Vedeta de la Antena 1 se pregătește pentru momentul în care își va strânge fetița în brațe. Gina urmează să nască la începutul anului 2021, motiv pentru care viața sa profesională a suferit câteva schimbări. Deși ne-a obișnuit să modereze show-ul “Asia Express”, noul sezon nu o va mai avea la cârmă pe frumoasa blondină.

Totuși, Gina Pistol a rămas prezentatoarea de la “Chefi la cuțite”. Până atunci, viitoarea mămică încearcă să se îngrijească de sănătatea ei, dar și să își ocupe timpul cu pregătirile. Atât Gina, cât și iubitul său, Smiley, au început să redecoreze casa și să o amenajeze în așteptarea micuței lor.

La fel ca orice viitoare mamă, Gina este pregătită să facă sacrificii, reușind să pună pe primul plan familia.