Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la Asia Express. Detalii în premieră despre noul sezon de la Antena 1

Iancu Andreea 07.12.2020, 20:08
Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la Asia Express. Detalii în premieră despre noul sezon de la Antena 1

Fanii „Asia Express” vor avea parte de o surpriză. Noul sezon al emisiunii urmează să aibă un nou prezentator, care o înlocuiește pe Gina Pistol la Asia Express. Viitoarea mămică se va retrage pentru moment, după trei sezoane de filmări pe continentul asiatic.

Gina Pistol se retrage de la Asia Express

A pus concurenții în dificultate și i-a ghidat timp de trei sezoane. Acum, „simpatica” Gina urmează să predea ștafeta în privința postului de prezentator al emisiunii Asia Express. Iar motivele sunt lesne de înțeles. Frumoasa blondină urmează să devină mamă pentru prima oară. Gina Pistol și iubitul său Smiley așteaptă primul lor copil cândva în perioada februarie-martie.

Vestea că va deveni mămică a fost una care a luat-o prin surprindere pe frumoasa prezentatoare. Din cauza unor probleme de sănătate, Gina Pistol nu se aștepta să reușească să rămână însărcinată pe cale naturală. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care a întârziat să facă anunțul cel mare. Acum, cuplul numără cu emoție zilele până când își vor ține fetița în brațe.

N-am fost genul de femeie care voia la 30 de ani un soț, un copil. Îmi plac copiii, dar am zis că «Fac la anul un copil». Știi bine că a fost o surpriză. Am crezut doar când i-am auzit inimioara bătând. Doctorii nu mi-au dat șanse, tocmai asta a fost surpriza. Credeam că e o dereglare hormonală, că sunt obosită, dar eu eram însărcinată și nu știam lucrul ăsta, a povestit Gina în cadrul unui clip în care anunța că este gravidă.

Gina Pistol este însărcinată și urmează să nască anul viitor
Gina Pistol este însărcinată și urmează să nască anul viitor

Cine o va înlocui pe Gina în cadrul reality-show-ului

Cu sau fără Gina, „Asia Express continuă”, iar noul sezon, cel cu numărul patru este anunțat anul viitor. În ciuda problemelor create de pandemie, filmările vor avea loc, însă în alte condiții. Potrivit click.ro, producătorii reality-show-ului discută noua abordare, ținând cont de impedimentele create de țările carantinate, restricțiile de circulație sau posibilitatea zborurilor internaționale.

Pentru că Gina nu va mai fi disponibilă, având în vedere sarcina, șefii emisiunii caută un înlocuitor. Printre numele care se prefigurează că ar putea să îi ia locul se numără Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor, adică o parte dintre foștii concurenți ai primelor sezoane. Potrivit sursei citate, filmările pentru sezonul 4 al Asia Express ar putea debuta la finalul primăverii.

De asemenea, o nouă ediție a reality-show-ului ar putea aduce surprize și în materie de trasee. Astfel, sunt luate în calcul țările care nu au fost atât de afectate de pandemie precum Uganda, Grecia sau Turcia, deși, conform click.ro, planurile inițiale creionau competiția în Etiopia și Emiratele Arabe Unite, terminând cu Dubai.

Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...