Andi Moisescu, testat pozitiv pentru Covid. Prima reacție a juratului Românii au talent

Rădulescu Valentin 31.10.2020, 16:41
Andi Moisescu, testat pozitiv pentru Covid. Prima reacție a juratului Românii au talent

Din cauza situației dificile în care se află România, răspândirea virusului a luat amploare în special la nivelul Capitalei. Așadar, multe vedete au început să fie diagnosticate cu Covid-19 în ultima perioadă, printre ele aflându-se acum și juratul din cadrul Românii au Talent. Ce a spus Andi Moisescu după ce a aflat că este infectat?

Reacția lui Andi Moisescu după ce a fost depistat cu Covid

Vedeta urma să se prezinte la a șasea zi de audiții alături de ceilalți jurați, dar din păcate acest lucru nu a mai fost posibil. Andi Moisescu și-a anunțat urmăritorii este nevoit să ia o pauză, datorită infectării cu noul tip de virus. Așadar, acesta nu s-a mai alăturat echipei de filmare.

Jurnalistul a mărturisit că la sfârșitul acestei săptămâni a aflat că a intrat în contact cu virusul, iar acum se află în auto-izolare. Totodată, acesta nu prezintă nici un fel de simptome specifice virusului, iar starea lui de sănătate este una bună.

„La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a spus Andi Moisescu pe pagina sa de socializare.

Andi Moisescu infectat cu Covid-19
Andi Moisescu infectat cu Covid-19

Audițiile continuă pentru Românii au Talent

Caravana Românii au talent, sezonul 11, a început de pe data de 8 septembrie, iar până acum s-au ales persoanele care vor urma să urce pe scenă în fața juraților. Totodată, audițiile continuă să se desfășoare în condiții se siguranță, astfel încât sunt respectate toate măsurile impuse de autorități. Așadar, filmările din studiouri se vor derula în mod normal sub hashtag-ul #unusiunu, anunță Pro TV.

Amintim însă că Andi Moisescu nu este singura vedetă care a făcut de curând anunțul cu privire la infectarea cu Covid-19. Simona Halep a mărturisit recent că și ea a fost depistată cu virusul ucigaș.

Urmăriți Impact.ro și pe