Situaţie fără precedent. Ludovic Orban, îmbrâncit de agenți privați de pază la un eveniment PNL. Ce i-au spus liderului de partid

Stan Filon 07.07.2021, 14:01
Situaţie fără precedent. Ludovic Orban, îmbrâncit de agenți privați de pază la un eveniment PNL. Ce i-au spus liderului de partid

Alegerile din interiorul PNL iau o turnură din ce în ce mai urâtă. Pe lângă acuzațiile pe care și le-au adus cele două tabere, a lui Florin Cîțu și cea a lui Ludovic Orban, s-a înregistrat o premieră negativă, din păcate. Actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, a fost pur și simplu îmbrâncit de forțe de ordine private, chiar în sediul PNL!

Ludovic Orban, îmbrâncit de agenți privați de pază la un eveniment PNL

Așadar, tensiunile din interiorul PNL au ajuns la cote alarmante într-o campanie electorală fără precedent! Florin Cîțu și Ludovic Orban își dispută prima poziție în partid, dar atacurile au început să devină fizice! Cel care a făcut public o întâmplare șocantă a fost chiar secretarul general adjunct al PNL Bucureşti, Adrian Moraru, care a dezvăluit că Ludovic Orban a fost îmbrâncit în sediul PNL.

Liberalul acuză că agenţi privaţi de pază l-au îmbrâncit pe preşedintele partidului, Ludovic Orban: ”A fost o premieră – preşedintele este îmbrâncit de nişte gorile cu ceafa lată plătite şi care i-au zis să facă paşi. Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Preşedintele partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de nişte gorile cu ceafa lată plătite care i-au zis să facă paşi”, scrie Adrian Moraru pe Facebook, după alegerile de marţi seara, de la PNL Sector 4.

Ludovic Orban, imbrancit de agenti privati de paza la un eveniment PNL
Ludovic Orban, imbrancit de agenti privati de paza la un eveniment PNL

Theodor Stolojan, luat la goană în sediul PNL

Același Adrian Moraru reaminteşte şi de episodul în care fostului lider al partidului Theodor Stolojan i s-a spus că nu este membru PNL și i s-a vorbit chiar urât tot de către agenți de pază privați.

”Putem să adăugăm şi scena epocală, tot cu gorile, când fostului preşedinte/premier/europarlamentar Stolojan, şeful acestor alegeri interne, venit să îşi plătească cotizaţia i s-a spus pe acelaşi ton că nu ştiu cine e el şi că să se care dracu de acolo că nu e în evidenţele filialei. Festivalul democraţiei (abia incepe)”, conchide Moraru. Incidentul când Ludovic Orban a fost îmbrâncit și i s-a sugerat insistent să plece ar fi avut loc la conferinţa de alegeri de la PNL Sector 4.

O ultimă confruntare de la distanță între cei doi candidați a avut loc recent, după ce Ludovic Orban s-a comparat cu Ronaldo. PNL a fost comparat cu Real Madrid, care nu a mai câștigat nimic, după ce a renunțat la starul portughez. Replica a venit imediat de la Florin Cîțu. ”Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător. Fotbalul este despre echipă. La fel este și în viață”, a spus premierul Florin Cîțu.