Probleme pentru Faimoși după eliminarea lui Jorge și a Vicăi Blochina. Cele două triburi de la Survivor se întrec pentru prima imunitate a săptămânii

Stan Filon 06.02.2023, 18:44
Probleme pentru Faimoși după eliminarea lui Jorge și a Vicăi Blochina. Cele două triburi de la Survivor se întrec pentru prima imunitate a săptămânii

Au început să apară problemele pentru Faimoși, imediat după eliminarea lui Jorge și a Vicăi Blochina! Competiția Survivor se încinge la Pro TV, unde cele două triburi se întrec pentru prima imunitate a săptămânii, iar lupta se anunță una foarte dură.

Probleme pentru Faimoși după eliminarea lui Jorge și a Vicăi Blochina

Săptămâna trecută s-a încheiat într-un mod dezastruos pentru Faimoșii de la Survivor. Jorge și Vica Blochina au fost eliminați din emisiune, iar săptămâna aceasta începe în forță, cu două lupte pentru Imunitate pe care Daniel Pavel le-a anunțat la ultimul Consiliu.

Diseară, de la 20:30, Războinicii și Faimoșii se vor confrunta în prima luptă. În tribul Războinicilor pare că s-a regăsit echilibrul după ce au câștigat două jocuri la rând, cel pentru Imunitate și primul pentru Comunicare, așa că în această seară, aceștia vor scoate din nou la iveală ceea ce pare a fi cheia succesului.

Probleme pentru Faimosi dupa eliminarea lui Jorge si a Vicai Blochina
Probleme pentru Faimosi dupa eliminarea lui Jorge si a Vicai Blochina

Îi așteaptă două bătălii puternice

„Trebuie să ne concentrăm cum am învățat în ultimele două dăți”, va spune o concurentă. Cu toate acestea, se pare că liniștea este doar una aparentă deoarece un nou conflict major mocnește în trib. Cine va ajunge să spună: „Nu pot să accept ce face figuranta asta”, dar și ce răspuns va primi, aflăm în doar câteva ore.

De cealaltă parte, tribul Faimoșilor încă nu și-a revenit după eliminarea lui Jorge pe motive medicale, însă o regretă și pe Vica Blochina, care și ea a plecat acasă în urma voturilor telespectatorilor.

„Mental, trebuie să ne setăm mai mult și să dăm tot”, va fi motto-ul uneia dintre membrele echipei, pe când lui Kamara încă nu îi vine să creadă. „Două imunități… e chiar șocant”. Triburile trebuie să lase totul în urmă și să lupte cu toate forțele pentru a scăpa de emoția eliminării. Cine va reuși să iasă învingător, vedem în această seară.

Jorge a plecat acasă în scaun cu rotile

Vica Blochina a ajuns deja în România, plină de regrete, dar cu o experiență pe care o va ține minte toată viața. primul lucru pe care l-a făcut când și-a primit telefonul a fost să-l sune pe Edan, fiul său.

„Am ajuns la hotel foarte fericită, abia așteptam să beau ceva, apoi m-am trezit plângând, e foarte ciudat, Survivor te resetează foarte tare la creier. Psihic, te debusolează puternic. Primul lucru când am primit telefonul l-am sunat pe Edan. Nu am putut să vorbesc cu el mare lucru, pentru că plângeam isteric la telefon, cred că am speriat copilul. Îmi ceream scuze pentru tot, îmi treceau prin cap toate imaginile din viața mea, a fost un cumul de emoții. Îmi ceream scuze dacă nu am fost o mamă bună, îi spuneam că sper că nu l-am dezamăgit. Cred că copilul meu nici nu a înțeles ce vreau să spun. De-abia aștept să ajung acasă și să-l strâng în brațe și să fie mândru de mine”, a povestit Vica Blochina, pe Instagram, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Jorge s-a întors și el în România, însă în scaun cu rotile. Avea speranțe mari de la acest concurs, însă soarta i-a fost potrivnică. S-a rănit și a fost nevoit să plece acasă, în lacrimi.

„Când am intrat aici, la consiliu, credeam că sunt mai puternic, când domnul Dan a început să vorbească și mi-a zis că sunt în afara competiției, pur și simplu mi-au țâșnit lacrimile. Nu mă așteptam la treaba asta, am fost foarte puternic momentul. Aveam foarte multe de arătat, mai ales despre Universul de care vorbeam mai devreme, că are și un nume, dar n-am vrut să spun numele de față cu toată lumea, pentru că îl puneam în gardă. Și vreau să las telespectatorii să asculte fiecare cuvânt de-al lui de acum încolo și să își pună întrebarea: Bă, oare e manipulator? Pentru că sub masca celui mai bun jucător din echipă se află cel mai mare dezbinator de la Faimoși. Are un nume scurt, e bărbat. Vă las pe voi să vă dați seama. Eu m-am certat de câteva ori cu el”, a explicat el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...