VIDEO

Sinisa Mihajlovic, mesaj emoționant pentru jucătorii săi, după ce a aflat că este din nou bolnav de leucemie. „Voi lupta pentru voi din camera mea de spital”

Sorin Barbu 03.04.2022, 15:30
Sinisa Mihajlovic, mesaj emoționant pentru jucătorii săi, după ce a aflat că este din nou bolnav de leucemie. „Voi lupta pentru voi din camera mea de spital”

Sinisa Mihajlovic a ajuns la spital după ce a aflat că este din nou bolnav de leucemie. Antrenorul formației Bologna nu va fi pe bancă la partida cu AC Milan, programată pe 4 aprilie, dar a ținut să le transmită un mesaj de încurajare fotbaliștilor săi.

Sinisa Mihajlovic, mesaj din spital pentru jucătorii lui

La finalul anului 2020, după un tratament dur, medicii i-au spus că a scăpat de leucemie. Acum este din nou în spital pentru că boala s-a întors. Sinisa Mihajlovic este însă decis să nu renunțe. Le-a spus asta și jucătorilor săi, într-un convorbire video. Antrenorul a apărut zâmbitor în fața camerei și le-a transmis fotbaliștilor că vrea să-i vadă puternici în meciul cu AC Milan, în fața unui stadion cu 60.000 de oameni.

„Camera este amenajată pentru toate meciurile, sunt în contact permanent cu staff-ul. Din păcate, am mai trecut prin asta acum câţiva ani, dar sunt sigur că voi lupta pentru voi din camera mea de spital, aşa cum sunt sigur că și voi veţi lupta pentru mine.

Am mai învins această boală o dată înainte, aşa că o putem face din nou, nu am niciun dubiu. Viaţa nu se trăieşte în absenţa problemelor, ci în ciuda problemelor”, le-a spus Mihajlovic.

Antrenorul este convins că va învinge din nou această boală, iar peste câteva etape va fi pe bancă.

Viaţa nu este o linie dreaptă, există curbe, suişuri şi coborâşuri, chiar şi gropi neaşteptate în care cazi, dar trebuie să te ridici şi să reiei călătoria. În momentele dificile, vezi curajul şi reacţia bărbaţilor. Există două căi pe care le poţi urma, una este distructivă, prin care te plângi şi îţi pierzi credinţa.

Cealaltă este constructivă, prin care cauți partea pozitivă a lucrurilor. Urmați-o pe asta. Locuiesc într-o cameră de vreo trei metri pătraţi. Este o situaţie temporară, voi învinge această boală, am încredere în medici, aşa că vreau entuziasm, nu feţe îngrijorate.

Ştiu că voi câştiga. Împreună trebuie să fim uniţi. Dacă aveţi nevoie de ceva, vă stau la dispoziţie. Ştiu că situaţia noastră legată de rezultate este dificilă. Să joci la Milano nu este cel mai ușor meci, vor fi şi 60.000 de fani în tribune, dar nici pentru ei nu va fi uşor”, a transmis tehnicianul, conform Football Italia.

Acum câteva zile, lumea fotbalului a primit o veste foarte tristă. Fotbalistul belgian Miguel Van Damme a murit din cauza leucemiei, la doar 28 de ani. Șase ani a încercat să trateze boala, care a recidivat de cinci ori.

Urmăriți Impact.ro și pe