Sinaia: Lăsat liber după ce a omorât o femeie în bătaie în faţa unui restaurant. De ce l-a eliberat procurorul de caz

Daniela Alexandru 20.09.2021, 14:26
Sinaia: Lăsat liber după ce a omorât o femeie în bătaie în faţa unui restaurant. De ce l-a eliberat procurorul de caz

O crimă șocantă a avut loc în Sinaia, în fața unui restaurant, unde un bărbat de 51 de ani, care avusese o întâlnire cu o femeie, a bătut-o pe aceasta din urmă, iar în urma violenței femeia ar fi murit. Șocant este faptul că procurorul de caz a considerat că nu există niciun motiv pentru a-l reține pe bărbat, iar acesta a fost eliberat.

Relație încheiată prost la Sinaia. Un bărbat a bătut o femeie în fața unui restaurant, iar aceasta a decedat

Bărbatul din Ploiești, acuzat că a omorât-o în bătaie pe femeia cu care își dăduse întâlnire a fost lăsat în libertate de procurorul care se ocupă de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova din cauză că încă nu se poate dovedi legătura de cauzalitate între lovituri și decesul victimei, potrivit unor surse judiciare citate de adevarul.ro. Se așteaptă verdictul medicului legist care va stabili cauza exactă a morții.

Ce este și mai șocant este faptul că omul nu a fost reținut nici măcar pentru faptul că s-a suit la volan băut. După ce și-a dat seama că s-ar putea să o fi omorât pe partenera sa, bărbatul s-a panicat și s-a suit la volan, gonind pe DN1, deși consumase băuturi alcoolice. În plus, avea și permisul suspendat.

Agresorul a fost retinut, dupa care a fost eliberat
Agresorul a fost retinut, dupa care a fost eliberat

Se așteaptă verdictul legiștilor

Deși se așteaptă verdictul legiștilor, există martori și imagini ale camerelor de supraveghere care demonstrează că cei doi au avut un conflict în plină stradă.

Bărbatul ar fi pălmuit-o pe femeie de ai multe ori, apoi a împins-o și în cădere femeia s-ar fi lovit. Legiștii care au venit la fața locului au spus că cel mai probabil femeia are gâtul rupt, deoarece a fost găsită cu capul într-o poziție anormală.

Relația celor doi nu dura de mult timp

Relația dintre cei doi, terminată tragic, ar fi început de scurt timp. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, iar aceasta era prima lor întâlnire în afara spațiului online.

După cearta din afara restaurantului unul dintre martori a reușit să rețină semnalmentele mașinii şi parțial numărul de înmatriculare al autoturismului cu care fugise criminalul şi a anunțat imediat poliția.

Cum a fost prins bărbatul

A fost dat în urmărire, iar un echipaj de la rutieră a reușit să-l blocheze la Comarnic.

Ploieșteanul era băut și nu a colaborat cu polițiștii, refuzând să iasă din mașină. A fost încătuşat cu greu şi apoi dus la sediul Poliţiei Sinaia pentru audieri. Noaptea a fost lăsat să plece acasă de către procurorul de caz.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe