Martor cheie în cazul Caracal! Ce le-a declarat ziariștilor procurorul Ovidiu Popescu la sfârșitul audierilor

Diana Radu 08.11.2019, 16:40
Martor cheie în cazul Caracal! Ce le-a declarat ziariștilor procurorul Ovidiu Popescu la sfârșitul audierilor

Cunoscutul caz de la Caracal care a revoltat o lume întreagă ia o nouă întorsătură, un nou martor cheie a apărut în dosar. Ce a declarat procurorul Ovidiu Popescu la sfârșitul audierilor la care a fost chemat azi, 8 noimbrie? Căutarea celor două fete răpite de Gheorghe Dincă: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu continuă.

Procurorul din cazul Caracal, Ovidiu Popescu face noi dezvăluiri despre anchetă

Ce spune Cristian Popescu, procurorul demis despre cazul Caracal
Ce spune Cristian Popescu, procurorul demis despre cazul Caracal

Ovidiu Popescu s-a prezentat azi, 8 noiembrie la Secția pentru anchetarea magistraților, iar la ieșire acesta a declarat că a venit pentru niște simple proceduri.

Ovidiu Popescu a fost suspendat din funcție după ce a refuzat să permită polițiștilor să pătrundă în locuința lui Gheorghe Dincă până la ora 6 dimineața, iar vizita acestuia la Secția pentru anchetarea magistraților a ridicat mai multe semne de întrebare.

Întrebat de jurnaliștii prezenți la fața locului care este motivul pentru care a fost chemat la Secție, el a răspuns: ”Pentru simple proceduri”. În rest acesta a refuzat să ofere alte detalii despre cazul de la Caracal.

Cristian Popescu a fost pus sub acuzare, la începutul lunii septembrie, de către procurorii Secției de anchetă pentru abuz în serviciu în legătură cu intervenția în cazul Alexandrei Măceșanu.

Pe 29 august, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Caracal, Cătălin Zăvoianu, a fost audiat aproximativ cinci ore la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) în dosarul privind maniera cum procurorii şi poliţiştii au instrumentat cazul Caracal, iar pe 7 august, fostul adjunct din IPJ Olt Nicolae Alexe s-a prezentat la Secţie, fiind audiat audiat aproape 6 ore. Fostul adjunct al IPJ Olt Nicolae Alexe, a declarat că a propus procurorilor care se ocupau de dispariţia Alexandrei să intre în flagrant în casa lui Gheorghe Dincă, invocând prevederea din Constituţie care le permitea acest lucru, însă magistraţii nu au fost de acord, deoarece nu erau siguri că victima e acolo.

Urmăriți Impact.ro și pe