Simonei Halep i s-a făcut rău la meciul cu Varvara Gracheva. Sportiva a clacat. Foto

Ana Anitoiu 28.10.2021, 20:13
Simonei Halep i s-a făcut rău la meciul cu Varvara Gracheva. Sportiva a clacat. Foto

Simonei Halep i s-a făcut rău joi în timpul meciului cu rusoaica Varvara Gracheva, în cadrul turneului Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Sportiva a clacat pe terenul de tenis și a cerut timeout medical.

Simona Halep, despre ce i s-a întâmplat în timpul meciului

Update joi, 28 octombrie 2021, ora 20:13. Simona Halep a explicat de ce a avut nevoie de timeout medical în timpul meciului cu Varvara Gracheva. Jucătoarea de tenis a spus că i s-a blocat spatele.

„Spatele meu s-a blocat, durerea era mare, nu am putut să mă mișc. Uneori ești obișnuit cu durerea, am vrut să continui să joc și să încerc să câștig. Nu știu cum am câștigat acest meci, dar mă bucur că am reușit. Fiind acasă, mi-am spus că nu pot renunța, că trebuie să insist pentru a câștiga acest meci. Acesta este principiul meu, să nu renunț niciodată.

Chiar și când e dureros, trebuie să continui. Știu cum să mă descurc cu aceste dureri. Am simțit că fiind acasă trebuie să lupt mai mult. Fiecare meci e unul nou, mereu e greu împotriva unei compatrioate (despre meciul cu Cristian). Va fi greu, mă voi concentra pe ce am eu de făcut, sper să fiu pregătită”, a spus Simona Halep.

Ce dureri a acuzat Simona Halep

Simona Halep a acuzat dureri în zona lombară. În momentul în care a cerut timeout medical, scorul era de 6 – 4 în primul set. Câștigătoarea meciului dintre Simona Halep și Varvara Gracheva o va întâlni în sferturi pe Jaqueline Cristian, care a învins-o în două seturi pe Ajla Tomljanovic, scor 7-6(5), 7-5.

Noua problemă medicală cu care se confruntă Simona Halep pe terenul de tenis vine după mai multe accidentări pe care le-a suferit în acest an.

Simonei Halep i s-a facut rau la meciul cu Varvara Gracheva. Sportiva a clacat. Foto
Simona Halep

Simona Halep, accidentare după accidentare în acest an

În luna mai, jucătoarea în vârstă de 30 de ani s-a ales cu o ruptură musculară profundă la gamba stângă, în meciul din turul al doilea al turneului de la Roma în care se lupta cu Angelique Kerber.

Anterior, în februarie, Simona Halep a simțit dureri la umăr la Australian Open, în meciul împotriva lui Caroline Garcia, problemă ce s-a agravat și a determinat-o să se retragă din turneul de la Miami ce a avut loc în luna martie.

Apoi, în luna august, Simona Halep a avut o altă problemă medicală, în timpul partidei cu Magda Linette din turul întâi al turneului WTA1000 de la Cincinnati, pe care a câștigat-o cu 6-4, 3-6, 6-1. A părut că era vorba despre o întindere la coapsă, dar a fost ceva mai grav decât atât.

”Din păcate, o rezonanță magnetică efectuată de dimineață a arătat că am o mică ruptură la aductorul drept. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită pentru US Open. Fanilor din Cincy le transmit că a fost minunat să îi văd din nou”, a scris Simona Halep pe Twitter după acea accidentare.

Cât timp și-a propus Simona Halep să mai joace tenis

Fostul număr unu mondial, care în acest an s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc, a spus că nu are de gând să se retragă prea curând din tenis, în ciuda accidentărilor pe care le-a suferit.

”Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea, anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus… Am şansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta… Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranţă voi juca (la Transylvania Open-n.r.) dacă voi fi aptă”, a spus Simona Halep.

Colaj Foto : Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...