Simona Halep spune că mai joacă tenis ”încă doi-trei ani”. Ce schimbare majoră vrea să facă

Nicu Stan 26.10.2021, 18:12
Simona Halep spune că mai joacă tenis ”încă doi-trei ani”. Ce schimbare majoră vrea să facă

Simona Halep a anunțat cât timp va mai juca tenis. De asemenea, celebra sportivă a dezvăluit ce schimbare majoră vrea să facă în viața ei. Simona Halep și-a dezvăluit toate planurile, în cadrul unei conferințe de presă ținută la Cluj Napoca, cu ocazia turneului de tenis Transylvania Open WTA 250.

Simona Halep și-a anunțat retragerea. ”Terminăm turneele de anul acesta şi vom face un plan”

Simona Halep a anunțat că nu va mai juca tenis mai mult de câțiva ani, după care va face o mare schimbare în viața ei.

Dezvăluirile Simonei Halep au fost făcute în cadrul conferinţei de presă care a fost organizată ieri, la Cluj-Napoca, în cadrul turneului de tenis Transylvania Open WTA 250.

Simona Halep a anuntat ca mai joaca 2-3 ani tenis
Simona Halep a anuntat ca mai joaca 2-3 ani tenis

Cât și-a mai propus Simona Halep să joace tenis

Simona Halep a spus că vede ultimele meciuri din acest an ca pe un bonus întrucât revine după o accidentare gravă şi a dezvăluit că vrea să mai joace în circuitul profesionist încă doi, trei ani, maxim.

”Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea, anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus… Am şansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta… Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranţă voi juca (la Transylvania Open-n.r.) dacă voi fi aptă”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep și-a propus să fie mai rea

De asemenea, jucătoarea de tenis a anunţat că în 2022 va încerca să joace mai agresiv, să fie mai rea pe teren.

”Ne gândim un pic la cum am jucat în 2013, jucam mai agresiv, o să adaptez la ce am jucat până acum, dar vreau să progresez, să lucrez la agresivitate un pic de la o săptămâna la alta intră în mine acest joc…. terminăm turneele de anul acesta şi vom face un plan”, a mai spus Simona Halep în cadrul conferinței de la Clu j Napoca.

Simona Halep s-a obișnuit cu pandemia

Simona Halep a dezvăluit faptul că s-a obişnuit cu restricţiile din timpul pandemiei de coronavirus şi a precizat că acestea nu-i afectează performanţa din teren.

”Este un mod de a trăi, fiind vaccinată nu am prea multe reguli, trebuie doar să mă testez, acum mi se pare că este un mod de a trăi şi l-am acceptat” , a explicat Simona Halep.

Pe cine înfruntă Simona Halep în primul meci la Transylvania Open

Simona Halep, numărul 18 WTA, o va întâlni astăzi pe Gabriela Ruse, ocupanta locului 85 WTA, în cadrul Transylvanai Open. De asemenea, Simona Halep şi Gabriela Ruse au făcut pereche în proba de dublu de la turneul Indian Wells.

Urmăriți Impact.ro și pe