Simona Hapciuc s-a îmbogățit la Survivor România. Ce și-a cumpărat fosta concurentă, fanii au rămas uimiți

Stan Filon 16.04.2021, 09:49

Simona Hapciuc este actriță, vedetă de televiziune și antrenor de fitness. Are o experiență îndelungată în industria sănătății și a fitness-ului, dar și 12 ani de kickboxing. Vedeta de 30 de ani a recunoscut că a fost obișnuită cu foametea și lipsurile, așadar s-a potrivit perfect la Survivor România,  emisiunea care a îmbogățit-o.

Actrița Simona Hapciuc s-a îmbogățit la Survivor România

Simona Hapciuc, în vârstă de 30 de ani, nu se dă în lături de la provocări și a spus imediat ”Da”, atunci când i s-a propus să participe la emisiunea de la Kanal D. Nu regreă nimic, mai ales că a ieșit mult mai bogată decât a intrat. Vedeta a reușit să-și cumpere un apartament, așa cum a visa.

Duminică, 21 februarie, Simona Hapciuc a fost eliminată din emisiunea Survivor România, după ce a fost votată de cei de acasă. A fost o adevărată aventură pentru frumoasa actriță. A intrat în conflict de multe ori cu colegii Faimoși, dar a trăit și clipe frumoase.

Actrita Simona Hapciuc s-a îmbogatit la Survivor Romania
Actrita Simona Hapciuc s-a îmbogatit la Survivor Romania

A reușit să-și cumpere un apartament

Nu prea a fost mulțumită cueliminarea sa, fiind de părere că erau alții care ar fi trebuit să părăsească emisiunea înaintea ei, dar nu a avut ce face, așa că s-a conformat. ”Din echipa mea consider că ar fi fost alte patru persoane care ar fi trebuit să iasă inaintea mea. Erau Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Consider că am fost mai bună ca Jador pe traseu. Dar Survivor nu e doar un joc sportiv, e și un joc de strategii. Când am venit aici, nu am vrut să intru în strategii, în grupulețe și am avut de pierdut, am fost o persoană cu coloană vertebrală, am spus ce am avut de spus și asta mi-a adus antipatii din partea celorlalți”, a declarat Simona Hapciuc la Kanal D.

Vedeta a fost mulțumită însă că a ajuns acasă, deoarece se topea pe picioare de dorul fiului săi, Dimitrie. Vedeta și-a cumpărat acum un apartament, în care să locuiască împreună cu fiul său, chiar din banii pe care i-a câștigat la Survivor România.

”Maşina mea este burduşită de bagaje, printre care şi o oglindă super-mare. Merg să le duc la noul apartament şi bineînţeles că va trebui să le car de una singură. V-am zis că apartamentul este la etajul 4 din 4 şi bineînţeles că nu am lift. Aşa că fac sală şi în seara asta!”, le-a povestit fosta concurentă de la “Survivor” fanilor ei de pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...