Simona Hapciuc a așteptat să plece de la Survivor România și a făcut dezvăluiri uluitoare despre un concurent. ”Ai făcut ceva de te-a lăsat bărbatul”

Iancu Andreea 10.03.2021, 12:19

Momentele tensionate din cadrul competiției Survivor România nu par să se sfârșească nici la plecarea unora dintre concurenți. După ce a părăsit Republica Dominicană, Simona Hapciuc a început să facă dezvăluiri neașteptate despre foștii săi colegi, afirmații care îl privesc în special pe un concurent rămas încă în concurs.

Simona Hapciuc, dezvăluiri neașteptate despre un concurent de la Survivor România

Antrenoarea de fitness Simona Hapciuc a părăsit Survivor România, după ce telespectatorii au decis acest lucru, în urma voturilor reduse pentru ea. Astfel, Faimoasa, care oricum suferise o accidentare destul de serioasă la picior, a fost nevoită să se întoarcă în țară. Dincolo de revederea emoționantă cu fiul său, Dimitrie, Simona Hapciuc a ales să facă dezvăluiri inedite despre un concurent de la Survivor România. Invitată în cadrul emisiunii “Ștafeta mixtă”, fosta actriță a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește tensiunile dintre Faimoși. Deși mulți credeau că Zanni este capul răutăților, blondina susține contrariul.

Eu l-am iubit și il iubesc pe Zanni foarte mult, m-am regăsit în povestea lui de viață. Este un copil foarte bun și un suflet bun. Mă gândeam la Dimitrie, copilul meu, și mă gândeam că el nu are tată, dar mă are pe mine și mă gândeam că nu aș vrea ca Dimi să ajunga ca Zanni sau ca alți copii. Nu sunt supărată pe Zanni, nu pot fi supărată pe el, a declarat Simona Hapciuc.

Cine este Faimosul responsabil de tensiuni în cadrul echipei
Cine este Faimosul responsabil de tensiuni în cadrul echipei

Cine este, de fapt, vinovat de certurile dintre Faimoși. “Este foarte parșiv și foarte răutăcios”

Simona Hapciuc și-a continuat seria de mărturisiri, cu subiect și predicat, criticându-l pe unul dintre foștii săi colegi. Se pare că antrenoarea de fitness consideră că tensiunile și certurile din echipă se datorează venirii lui Sebastian Chitoșcă. Fotbalistul, alături de Culiță Sterp, reușesc să stârnească conflictele dintre Faimoși. De asemenea, Simona a recunoscut că s-a certat serios cu Sebi.

Problemele au început când au fost aduși Sebi și Ana în concurs, iar eu m-am certat cu Sebi foarte tare. La început am dormit pe aceeași pătură, dar apoi a fost discuția cu Moro și Elena Marin, iar Sebi nu este omul care să accepte criticile. Iar eu fiind atât de vocală, eram mereu ca un ghimpe în coasta lui. După câteva zile și-a luat și pătura de lângă mine. De la Sebi și de la Culita s-au rupt lucrurile, nu de la Zanni, a precizat Simona Hapciuc.

Însă cea mai mare problemă a vedetei este Culiță Sterp. Între Simona și cântăreț au existat schimburi dure de replici, care au determinat-o pe fosta actriță să îl perceapă pe colegul său drept o persoană misogină și extrem de răutăcioasă. Conflictul dintre cei doi a apărut în special din cauza comparației pe care Culiță a făcut-o între Simona și iubita sa, Daniela Iliescu.

Culiță are același caracter ca Sebi, este foarte parșiv și foarte răutăcios. Pentru că vine dintr-o familie bună și cu mai mulți bani, că este cântăreț, că este cunoscut, simte nevoia să discrediteze pe cei din jur și să fie superior, chestie pe care eu nu o accept. Am avut niște discuții cu el pentru că el mă făcea proastă și îmi scotea ochii cu faptul că am ales să îl fac pe Dimitrie la puțin timp în relația cu Dimi. Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă. „Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă”. Avea misoginismul ăsta în el pe care eu nu pot să îl înțeleg. Eu aveam o chestie cu adusul lemnelor, nimeni nu aducea lemne și eu eram cu brațele pline de lemne, mă durea și genunchiul și îmi zice „bine că stai pe plajă, dar lemne pentru foc mai aducem și noi?!, a adăugat Simona Hapciuc, în cadrul unei noi ediții “Ștafeta mixtă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI