Simona Hapciuc a răbufnit. Cine ar fi trebuit să plece de la Survivor 2021 înaintea ei

Ioana Bucur 22.02.2021, 20:03
Simona Hapciuc a răbufnit. Cine ar fi trebuit să plece de la Survivor 2021 înaintea ei

Simona Hapciuc a răbufnit. Concurenta nu s-a mai ascuns și a spus cine ar fi trebuit să plece de la Survivor 2021 înaintea ei. Care au fost jocurile de culise și adevăratele motive ce au dus la eliminarea ei din competiția de la Kanal D.

Simona Hapciuc nu a mai rezistat. Cine spune ea că sunt cei patru concurenți care ar fi trebuit să plece de la Survivor 2021 înaintea ei

Invitată la Teo Show, Simona Hapciuc a făcut o dezvăluire neașteptată. Fosta concurentă a explicat că, din punctul său de vedere, existau alți patru oameni din echipa sa ce ar fi meritat să plece de la Survivor 2021 înaintea ei. Convinsă că a fost mult mai bună decât ei, a amintit că, de fapt, concursul este și un joc de strategie, însă ea a refuzat să participe la jocurile de culise și s-a ferit să intre în „grupulețe”, ceea ce ar fi dus până la urmă, la eliminarea sa. Cele mai multe dintre certurile din echipa Faimoșilor au același punct de plecare: războiul dintre sexe. Simona Hapciuc și-a acuzat foștii coechipieri de misoginism, spunând că ei aveau nevoie de „servitoare, de mame sau de soții”.

„Mă simt foarte liniştită. În niciun caz nu mă aşteptam să ies acum. Consider că din echipa mea ar fi fost cel puţin patru persoane care ar fi trebuit să iasă înaintea mea: Majda, Culiţă, Roxana Nemeş şi Jador. Am fost mai bună decât ei. Să nu uităm că Survivor este şi un joc de strategie. Eu mi-am asumat ca voi fi o fire dreaptă, nu am vrut să fac strategii sau grupuleţe şi iată că am pierdut. Am avut altercaţii cu ai mei colegi încă de la început. Echipa noastră a fost formată din misogini. Asta au zis-o şi celelalte fete, nu doar eu. Ei aveau nevoie de servitoare, de mame, de soţii”, a spus Simona Hapciuc, la Teo Show.

Războinicii, șocați de eliminarea din echipa Faimoșilor

După aflarea rezultatului votului ce îi anunța eliminarea din competiția de la Kanal D, Simona Hapciuc a declarat că părăsește Survivor 2021 cu capul sus, ca o învingătoare.

„Sunt foarte fericită pentru că părăsesc competiția cu capul sus, am câștigat de două ori în ultimul meci, va fi un meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor și va vedea că mama lui a câștigat. Din punct de vedere sportiv, consider că nu ar fi trebuit să plec, dar colegii mei au făcut alte jocuri, însă voi fi fericită că voi merge la puiul meu” a spus Simona Hapciuc.

Războinicii au fost uimiți de rezultatul votului, recunoscând că Simona era una dintre cele mai puternice concurente din Republica Dominicană. Imediat după încheierea consiliului, fosta Faimoasă a transmis un mesaj fanilor săi.

„Sunt foarte împăcată cu eliminarea mea, vă mulțumesc pentru toată susținerea și vă promit că după ce mănânc și dorm, vă voi răspunde la fiecare în parte. A fost o zi grea și vă rog să îmi permiteți câteva ore de somn. Sunt copleșită de miile de mesaje de la voi, vreau să vă asigur că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru încurajare”, a transmis Simona.

Urmăriți Impact.ro și pe