Simona Halep zâmbește din nou după despărțirea de Toni Iuruc. Cum arată „cadoul” pe care și l-a făcut sportiva

Ioana Bucur 24.09.2022, 16:43

Simona Halep zâmbește din nou după despărțirea de Toni Iuruc. Sportiva a luat o pauză de la tenis și se pare că a decis că este momentul să dedice timp și energie pentru a-și regăsi fericirea, iar cele mai noi imagini apărute în spațiul public sunt dovada clară. La scurt timp după divorț, constănțeanca și-a făcut un cadou inedit, pe care l-a „prezentat” recent admiratorilor săi.

Simona Halep, din nou cu zâmbetul pe buze

Jucătoarea de tenis se bucură din plin de viața de după divorț: profită de zilele liniștite și se răsfață așa cum nu a avut timp să o facă în ultimii ani. De fapt, a reușit recent să își îndeplinească un vis pe care l-a tot amânat.

Simona Halep și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie ce o arăta pe un pat de spital, cu nasul bandajat. Atunci, sportiva a explicat că avea probleme cu respirația de ceva vreme, așa că a apelat la ajutorul medicilor și și-a făcut o operație ce o va ajuta să scape de bătăile de cap.

„Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava.

Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Dr Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție chirurgicală. Mulțumesc!”, a scris Halep, pe o platformă de social media.

Simona Halep zâmbește din nou după despărțirea de Toni Iuruc. Cum arată „cadoul” pe care și l-a făcut sportiva

„Nu știu cât va dura recuperarea”

Pentru că tot a ajuns sub bisturiu, sportiva a mărturisit că și-a făcut și un „cadou”, o rinoplastie, dezvăluind că nu i-a plăcut niciodată forma nasului său.

„Am simțit că acum e timpul optim ca să fac operația și să mai fac ceva și pentru mine, ca persoană. De aceea am făcut partea estetică a intervenției, pe care voiam s-o fac de mult timp pentru că nu-mi plăcea nasul meu deloc.

Nu știu cât timp ca dura recuperarea (după intervenția chirurgicală la nas – n.re.), dar pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ceea ce e sigur e că în acest an nu voi mai concura la turnee”, a mai spus sportiva.

Se pare că recuperarea este una fără complicații. Simona Halep a ieșit în acest weekend la o plimbare prin Capitală și a postat câteva imagini în mediul online. Este zâmbitoare, iar rezultatele rinoplastiei se văd deja.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...