Cum a ajuns să arate Bianca Drăgușanu, după rinoplastie. „Este aproape rât! Ai înnebunit?”. Imaginea a îngrozit-o

Cristian Cojocaru 03.04.2021, 18:28
Cum a ajuns să arate Bianca Drăgușanu, după rinoplastie. „Este aproape rât! Ai înnebunit?”. Imaginea a îngrozit-o

În urmă cu aproximativ o lună, Bianca Drăgușanu a avut parte de o nouă intervenție de rinoplastie. Primele imagini cu aceasta după operație, au apărut în ultima zi a lunii marite. Se pare însă că vedeta nu este mulțumită de rezultat.

Bianca Drăgușanu a avut o intervenție de rinoplastie

Deși aceasta a fost dorința ei, se pare că Bianca Drăgușanu nu este deloc mulțumită de rezultatul operației estetice. Vedeta nu a ezitat să facă o autoironie, comparând nasul său cu râtul unui porc, iar acest lucru chiar pe pagina sa de Instagram. Rezultatul final nu este acesta, având în vedere că există și o perioadă de recuperare după o astfel de operație.

Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram pentru urmăritorii săi, un InstaStory în care a folosit un filtru de elf, făcând glume autorionice despre actualul aspect al nasului. Din spusele vedetei, se pare că în acest moment regretă că a apelat din nou la bistruriu, afirmând că mai bine stătea așa.

 „Mamă, cum e nasul! Aproape rât! Ai înnebunit? Elf cu rât? Cine a mai văzut? M-a mâncat în c**, cum s-ar zice, că puteam să stau naiba cu nasul meu, dar mie mi se părea ca am o cireșică în vârful nasului și am vrut să scap de ea și acum am ditamai nasul de rât. Sper să se dezumfle cât mai repede că nu mai rezist”, a povestit Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Dragusanu a suferit mai multe operatii estetice de-a lungul vremii
Bianca Dragusanu a suferit mai multe operatii estetice de-a lungul vremii

Bisturiul a devenit un mod de viață pentru vedetă

Se pare că Bianca Drăgușanu nu este mulțumită de aspectul ei, lăsând ca bisturiul să devină un mod de viață pentru ea. Fosta prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine”, a schimbat multe lucruri la aspectul fizic, cu ajutorul chirurgilor esteticieni. Pornind de la cel mai mic detaliu, sprâncenele, vedeta a ales calea bisturiului să modifice ”nemulțumirile” fizice.

Printre acestea se numără tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițele scoase, mărirea buzelor și a sânilor precum și modificare posteriorului. Nici nasul nu a scăpat de modificări de-a lungul anilor, acesta fiind de mai multe supus intervențiilor chirurgicale. Dantura de altfel a suferit modificări, dorindu-și ca aceștia să arate perfecți, lucru pentru care vedeta și-a pus fațete.

În anul 2014, fosta soție a lui Alex Bodi declara pentru Antena Stars că a cheltuit peste 16.000 de euro pentru operațiile estetice pe care le avea la avea vreme. De-atunci însă, au trecut șapte ani, iar vizite la cabinetul medicului estetician a mai făcut, lucru care poate însemna că acea sumă s-a dublat sau chiar triplat.

Urmăriți Impact.ro și pe