Simona Halep – Yulia Putintseva live video în sferturi la WTA Roma. Simona Halep se califică în semifinale după ce adversara s-a retras în setul 2, la scorul de 6-2, 2-0

Marian Cărăvan 19.09.2020, 14:01
Simona Halep – Yulia Putintseva live video în sferturi la WTA Roma. Simona Halep se califică în semifinale după ce adversara s-a retras în setul 2, la scorul de 6-2, 2-0

Simona Halep joacă sâmbătă în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Adversară îi va fi Yulia Putintseva.

Simona Halep se califică în semifinale la Roma, după ce advesara sa a abandonat în setul 2, la scorul de 6-2, 2-0. Simona Halep o va întâlni în semifinale pe învingătoarea dintre Viktoria Azarenka și Garbine Muguruza.


Simona Halep începe bine setul 2. Este 6-2, 1-0.


Simona Halep – Yulia Putintseva 6-2. Simona Halep a dominat clar și a câștigat primul set. Time out medical solicitat de sportiva din Kazahstan.


Simona Halep conduce cu 5-2 și e aproape de câștigarea primului set.


Sportiva din Kazahstan revine și Simona conduce acum cu 4-2.


Simona Halep – Yulia Putintseva 4-1. Sportiva noastră pare să-și fi reglat serviciul și se desprinde în primul set.


Simona Halep – Yulia Putintseva 3-1. Game de mare intensitate.


Simona Halep – Yulia Putintseva 2-1. Game lung în debutul de meci. Sportiva noastră trece în avantaj, după ce Putintseva a beneficiat de două mingi de break.


Și Yasmina Putintseva își valorifică serviciul și este 1-1 în pimul set.


Simona Halep începe bine și conduce cu 1-0.

Simona Halep – Yulia Putintseva live stream online sferturi WTA Roma

Simona Halep își continuă parcursul la Roma și astăzi va întâlni în sferturile de finală o jucătoare din Kazahstan. Intrată direct în turul 2, sportiva noastră a disputat două meciuri pe tabloul de simplu la turneul WTA de la Roma, ambele câștigate în minimun de seturi. Simona Halep a trecut mai întâi de reprezentanta gazdelor, Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4, pentru ca în optimi să o învingă pe ucraineanca Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4.

De partea cealaltă, adversara Simonei din sferturile de finală a ajuns în această fază a turneului din capitala Italiei după ce a trecut de suedeza Rebecca Peterson (6-2, 6-4), croata Petra Martic și de compatrioata sa Elena Rybakina (4-6, 7-6, 6-2). Cu puțin noroc, în sferturi la Roma se putea reedita finala din acest an a turneului de la Dubai, unde Simona Halep a învins-o pe kazaha Elena Rybakina, cucerind atunci, pe 22 februarie, al 20-lea trofeu din carieră.

Simona Halep – Yulia Putintseva live stream online sferturi WTA Roma va fi de la ora 13:00, în direct la Digi Sport 2 și în format live video text pe Impact.ro.

Ce știe Simona Halep despre adversara din sferturi

Simona Halep a mai întâlnit-o o singură dată pe Yulia Putintseva. S-a întâmplat chiar la începutul acestui an, în turul 3 de la Australian Open, când Simona Halep a învins-o pe jucătoarea din Kazahstan cu 6-1, 6-4.

„E mereu complicat contra ei. Am mai văzut meciuri ale ei și luptă foarte mult, ceea ce face să fie mai dificil de jucat contra ei. Dar sunt pregătită fizic, o să fie schimburi lungi, pentru că și ea ține mingea destul de mult în teren, e o luptătoare. Dar sunt încrezătoare că am șansa mea și cu siguranță o să lupt ca și azi (n.r. – vineri, 18 septembrie, în meciul cu Dayana Yastremska)”, a spus Simona Halep la Digi Sport.

Yulia Putintseva e născută pe 7 ianuarie 1995, la Moscova.

Dacă va trece de Yulia Putintseva, Simona Halep va juca cu spectatori în tribună următorul meci. Ministrul italian al Sporturilor a declarat că semifinalele și finala de la Roma se vor disputa cu spectatori în tribune, însă doar 1.000 de fani vor avea acces în arenă.

Simona Halep – Yulia Putintseva live stream online sferturi WTA Roma va fi de la ora 13:00, în direct la Digi Sport 2 și în format live video text pe Impact.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe