CTP a reacționat după isprava Simonei Halep. „Aruncă bombele înapoi”

Marian Cărăvan 18.09.2020, 16:38
CTP a reacționat după isprava Simonei Halep. „Aruncă bombele înapoi”

Simona Halep a învins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4, și s-a calificat în sferturile turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a reacționat imediat după isprava Simonei Halep.

CTP a reacționat după isprava Simonei Halep

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a urmărit din nou un meci al Simonei Halep. Sportiva noastră se află în plină competiție, în turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Astăzi a avut-o ca adversară pe ucraineanca Dayana Yastremska, pe care învins-o în două seturi, scor 7-5, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului din capitala Italiei. CTP a fost impresionat de jocul Simonei și a avut o reacție la scurt timp după ce românca s-a calificat în faza următoare. Cristian Tudor Popescu nu a stat mult pe gânduri și a reacționat după isprava Simonei Halep.

„Simona aruncă bombele înapoi!

Tânăra și puternica Dayana Yastremska a încercat s-o bată pe Simona cu un joc avântat, lovind repede și tare aproape din orice poziție, de parcă n-ar fi știut de ce e în stare nr. 2 mondial în apărare – bombele s-au întors ca să-i explodeze la picioare!
La ce nivel de maturitate în joc a ajuns Simona Halep, neînvinsă în acest an de la semifinala cu Muguruza la Australian Open!”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep, calificare en fanfare în sferturi. Cine îi va fi adversară

Simona Halep a câștigat azi în optimi la Roma, după o oră și 28 de minute, iar în sferturi se va duela cu învingătoarea dintre Elena Rybakina (locul 18 WTA) și Yulia Putintseva (locul 30 WTA). Ar putea fi o reeditare a finalei de la Dubai, unde, pe 22 februarie, Simona Halep își trecea în palmares al 20-lea turneu câștigat în cariera sa.

La actuala ediție a turneului WTA de la Roma, Simona Halep a intrat direct în turul 2, unde a întâlnit-o pe reprezentanta gazdelor, italianca Jasmine Paolini, de care a trecut de asemenea în două seturi, 6-3, 6-4. Rămâne de văzut cine îi va ieși în cale Simonei Halep, în drumul româncei spre a treia finală la Roma.

Urmăriți Impact.ro și pe