Simona Halep, vioaie după operația la nas. Cum a fost surprinsă jucătoarea

Gabriel Peneș 16.09.2022, 15:25
Simona Halep, vioaie după operația la nas. Cum a fost surprinsă jucătoarea

Simona Halep, vioaie după operația la nas. Fostul lider mondial a avut o agendă plină după divorțul-fulger de Toni Iuruc. Jucătoarea care va împlini 31 de ani pe 27 septembrie a suferit o intervenție chirurgicală la nas, atât în scop medical, cât și estetic. Simona Halep a anunțat că nu va mai juca în 2022, concentrându-se pe recuperarea post-operatorie. Dar asta n-a împiedicat-o să dea o tură printr-un mall din Băneasa, alături de mama sa, Tania Halep.

Simona Halep, vioaie după operația la nas

Simona Halep, vioaie după operația la nas. Orice s-ar spune despre viața jucătoarei din Constanța, dar numai plictisitoare nu a fost în ultimele săptămâni. După eliminarea din primul tur, la US Open, ea spunea că își dorește o perioadă de odihnă și liniște. Nu s-a întâmplat așa, pentru că, într-o mișcare surpriză, Halep a divorțat de Toni Iuruc, transformând „nunta anului”, programată pe 13 noiembrie, în „divorțul anului”.

După câteva zile, pe 12 septembrie, Halep a dat de veste că și-a făcut o operație la nas pentru îmbunătățirea respirației, dar și în scopul modificării esteticii acestuia.

„Când am pierdut la US Open, mi-am dat seama că sunt complet epuizată mental. Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară.

Nu aș fi putut să o fac mai devreme, pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu.

Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc”, a transmis Simona pe rețelele sociale.

Simona Halep, vioaie după operația la nas. Cum a fost surprinsă jucătoarea
Simona Halep este o împătimită a cumpărăturilor, mai ales dacă e vorba de produse de lux, conforme cu statutul și averea pe care le are

Cum a fost surprinsă jucătoarea

Simona Halep a anunțat că nu va mai juca în 2022, principala ei preocupare fiind recuperarea post-operatorie, ce poate dura și câteva luni.

„Nu știu cât va dura recuperarea, pe moment nu mă gândesc la nimic, decât la recuperare.

Ce e cert e că anul acesta nu voi mai juca în niciun turneu oficial. Sezonul 2022 e încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, umplut cu toate experiențele posibile.

Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și încă am niște obiective de atins,” a mai transmis Simona Halep.

Dar, deși poartă încă urmele vineții ale efectului operației asupra zonei nasului, urme ce vor mai persista o vreme, Halep s-a dovedit vioaie și dornică de shopping după externarea din clinica unde a suferit intervenția. Paparazzii au surprins-o pe jucătoarea de tenis la centrul comercial din Băneasa, alături de mama sa, Tania Halep, în fotografii publicate de cancan.ro.

Cele două au umplut sacoșele de cumpărături și au fost ajutate de șofer să le transporte la mașină. Peste doar 11 zile, pe 27 septembrie, Simona Halep va împlini 31 de ani, așa că va avea un motiv bun să se simtă bine și să se distreze alături de cei dragi, în ciuda „cutremurului” din viața personală ce pare că nu a afectat-o foarte mult, ceea ce arată că decizia era luată mai demult, în ciuda aparențelor.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....