Simona Halep și iubitul Adrianei Bahmuțeanu, legătură nebănuită. Care este relația dintre ei

Madlen Moraru / 31.05.2020, 15:35
Simona Halep și iubitul Adrianei Bahmuțeanu, legătură nebănuită. Care este relația dintre ei

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a traversat câteva momente neplăcute, în plină pandemie. Nikos Papadopoulos a avut parte de clipe ireale, fiind cunoscut că artistul de origine greacă a fost chiar săltat de mascați. Problemele cu legea l-au găsit pe artist la Constanța, unde se întorsese la începutul epidemiei din țara noastră.

Simona Halep și iubitul Adrianei Bahmuțeanu au o legătură nebănuită

Între întrăgita sportivă Simona Halep și iubitul Adrianei Bahmuțeanu există o legătură pe care nu mulți ar putea să o bănuiască. Artistul din Grecia are în momentul de față probleme cu legea, iar cu câteva zile în urmă a fost dus în carantină forțată, la un centru din Techirghiol.

Nikos Papadopoulos s-a trezit cu mascații la ușă, după ce nu ar fi declarat că se va izola în Constanța. Pe fișa acestuia de întoarcere în România fusese bifată ca singură locație izolare, pe timpul stării de urgență, doar Bucureștiul. Din pricina acestei neînțelegeri, de care nici nu ar fi avut habar, artistul a fost dus de urgență în carantină forțată. Întâmplarea a avut loc miercuri, iar acesta a transmis că i se pare o măsură nejustificată, pusă în practică de autoritățile române.

Simona Halep și iubitul Adrianei Bahmuțeanu, legătură nebănuită. Care este relația dintre ei
Nikos Papadopoulos și Simona Halep au o legătură la care nu mulți s-ar aștepta

Bărbatul cu care Adriana Bahmuțeanu are o relație de ceva vreme a fost preluat în acest mod și plasat în carantină, la Techirghiol. De asemenea, le-a declarat autorităților că a fost nevoit să plece în mod urgent în Grecia, pentru urmarea unui tratament medical. Când a revenit în țara noastră, Nikos Papadopoulos susține că nu și-a părăsit deloc locuința pe care o deține în Constanța și a urmat toate regulile sanitare.

Care este relația dintre ei

Între celebrul cântăreț grec și jucătoarea de tenis Simona Halep există o legătură la care fanii celor doi nu s-ar aștepta. Este cunoscut că sportiva e originară din Constanța. Astfel că, de 8 ani, de când artistul s-a mutat și el în acest oraș de la malul mării, ei au ajuns să se cunoască. De aceea, datorită concertelor și reprezentațiilor artistice susținute pe litoral, s-au întâlnit la un asemenea eveniment. S-au revăzut și în anul 2017, iar artistul a postat vara trecută o fotografie prin care își arăta susținerea față de sportivă, înainte de disputarea unui meci pe zgură.

“Ți-am ținut pumnii și am fost alături de tine cu tot sufletul, la toate competiţiile! Felicitări, Simona! Sunt mândru ca te cunosc!”, era mesajul ce însoțea pe atunci o imagine cu cei doi, postată de Nikos Papadopoulos, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI