Simona Halep şi Ion Țiriac, parteneri de afaceri? Detaliul pe care puţini l-au observat de ziua sportivei

Andrei Cezar 30.09.2021, 12:39
Simona Halep şi Ion Țiriac, parteneri de afaceri? Detaliul pe care puţini l-au observat de ziua sportivei

Ion Țiriac i-a făcut o surpriză Simonei Halep cu ocazia zilei sale de naștere. La începutul acestei săptămâni, omul de afaceri i-a adus personal un tort sportivei la împlinirea vârstei de 30 de ani. Însă întâlnirea celor doi se pare că a avut și un alt scop. Cei doi pun la cale o nouă afacere.

Ion Țiriac și Simona Halep, parteneri în afaceri. Ce detaliu i-a dat de gol

Se știe deja faptul că celebrul miliardar român este sfătuitorul Simonei Halep și persoana în care sportiva are cea mai mare încredere când vine vorba de deciziile pe care trebuie să le ia pe plan profesional. Ion Țiriac și Simona Halep s-au întâlnit în urmă cu câteva zile, cu ocazia zilei de naștere a sportivei. Omul de afaceri i-a oferit sportivei un tort pe care scria ”Halep forever”.

Cei doi au savurat și un pahar de șampanie, iar fostul lider WTA a postat imaginile pe contul său de Instagram. Întâlnirea celor doi a avut loc la complexul ”Stejarii Country Club” al cărui proprietar este chiar Ion Țiriac. Simona Halep deține și ea un apartament acolo.

În pozele postate de sportivă pe social media se poate remarca un detaliu extrem de interesant. Lângă tortul pe care ”Simo” l-a primit din partea lui Țiriac, pe masă se mai află un document. Este vorba de un contract misterior pe care miliardarul i l-a dat sportivei.

Deși nu se poate identifica clar scopul acestuia, documentul pare să aibă legătură cu turneul de la Madrid, pe care omul de afaceri îl patronează de mai bine de 10 ani, potrivit prosport.ro. Actul este redactat în limba spaniolă și are imprimat logo-ul lui Țiriac, cu mustață, ochelari și pălărie.

În ultimii ani, Simona Halep și Ion Țiriac au făcut mai multe afaceri împreună, indiferect că a fost vorba de cumpărarea unui imbol sau tranzacții cu mașini. În plus, omul de afaceri îndrumat-o pe sportivă către o carieră de succes și în domeniul business-ului. Tot cu ajutorul său, ”Simo” a reușit să obțină un contract uriaș cu celebra companie de echipament sportiv Nike: un milion de euro pe an.

Simona Halep si Ion Tiriac, parteneri de afaceri? Detaliul pe care putini l-au observat de ziua sportivei
Simona Halep si Ion Tiriac, parteneri de afaceri? Detaliul pe care putini l-au observat de ziua sportivei

Ion Țiriac este convins că Simona Halep ar fi fost mult mai bogată dacă ar fi reprezentat o altă țară

Recent, Ion Țiriac a făcut o analiză a carierei Simonei din punct de vedere financiar. Fostul mare tenismen român a apreciat că sportiva de 30 de ani ar fi câștigat mult mai mulți bani din tenis dacă ar fi reprezentat altă țară.

Halep a câștigat în carieră 37,8 milioane de euro și se află pe locul patru all-time într-un clasament al celor mai bine plătite jucătoare. În fața ei se află Serena Williams, sora ei, Venus, dar și celebra rusoaică Maria Sharapova.

Halep….Vai de mine și de mine, 37 de milioane, 40 de milioane. Dacă era din una dintre țările astea cinci, probabil că avea aceste 40 de milioane, dar mai avea încă 160 de milioane în plus. Ea a făcut mai mult pe teren decât în afara terenului”, a mai spus Ion Țiriac.