Simona Halep radiază de fericire. Apariție surpriză alături de sportivă, într-o destinație exotică

Badea Violeta 20.01.2023, 08:23

Simona Halep pare încrezătoare că va scăpa basma curată din procesul de dopaj în care este anchetată, dovadă că sportiva se antrenează de zor  pentru a se păstra în formă. Unde se pregătește fostul lider mondial, dar mai ales, alături de cine a fost surprins? Imaginile fac senzație în mediul online!

Unde și cu cine se antrenează Simona Halep

Chiar dacă este suspendată momentan, Simona Halep trage tare să se mențină în formă. De curând, sportiva a fost surprinsă în Dubai, unde îmbină utilul cu plăcutul.

Printre antrenamentele intense, fostul lider mondial își face timp și pentru ieșiri. Simona Halep a simțit nevoia să se relaxeze, așa că a ieșit la o plimbare. Nu singură, ci împreună cu Fabien Cosmao de la Academia Mouratoglou, Vasile Antonescu (sparring) și Mihai Pal de la clinica Kineticsport & Medicine.

Faptul că jucătoarea a fost surprinsă în compania lui Fabien Cosmao dovedește un singur lucru. Acela că Simona Halep și Patrick Mouratoglu vor continua să colaboreze, deși românca a fost depistată pozitiv la US Open 2022. În prezent, antrenorul francez se află în Australia, alături de Holger Rune.

Citește și Anunțul oficial făcut de WTA despre Simona Halep. S-a aflat chiar la începutul Australian Open!

Simona Halep, Fabien Cosma, Vasile Antonescu si Mihai Pal
Simona Halep, Fabien Cosma, Vasile Antonescu si Mihai Pal

Vestea pe care nu și-o dorea Simona Halep

În timp ce Simona Halep se află în Dubai, autoritățile din Bușteni au decis să ridice câteva blocuri de locuințe pe terenurile acordate cu titlu de gratuitate unor cetăţeni de onoare, printre care se numără și jucătoarea de tenis din Constanța.

„Acest proiect este unul dintre cele mai importante depuse până în acest moment de către Primăria oraşului Buşteni, proiectul privind construirea a trei blocuri nZEB de locuinţe sociale pentru tinerii din oraşul Buşteni.

Terenurile propuse pentru construcţia acestor blocuri sunt localizate pe Str. Urlătorii şi Str. Ştefan Cel Mare, iar valoarea eligibilă aprobată este de peste 14 milioane de lei, fonduri europene obţinute prin programul PNRR.

(…) Reamintim că pentru a fi posibilă depunerea acestui proiect şi a avea terenurile disponibile, în cadrul Consiliului Local s-a aprobat retragerea dreptului de folosinţă pentru terenurile acordate gratuit pentru mai mulţi cetăţeni de onoare, persoanele aveau obligaţia începerii construcţiei în termen de un an de la data atribuirii terenului, dar nu şi-au exprimat dorinţa de a construi locuinţe în oraşul Buşteni şi nici nu au făcut vreun demers în acest sens din anul 2010”, a scris Mircea Corbu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și Simona Halep, lăsată fără terenul primit cadou. Lovitura primită peste noapte de sportivă!

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...