Simona Halep, lăsată fără terenul primit cadou. Lovitura primită peste noapte de sportivă

Anca Manolica 19.01.2023, 23:52
Simona Halep, lăsată fără terenul primit cadou. Lovitura primită peste noapte de sportivă

O nouă lovitură pentru Simona Halep. După un an care a fost unul dintre cei mai duri din cariera sa de sportiv de performanță, dar și o căsnicie eșuată, care a durat mai puțin decât și-ar fi imaginat oricine, sportiva din Constanța a primit astăzi o nouă veste care o va întrista. Iată despre ce este vorba.

Simona Halep a rămas fără terenul din stațiunea Bușteni

Fostul lider WTA a avut parte de un an de coșmar. Suspendată provizoriu din tenis pentru că a fost testată pozitiv la o substanță interzisă în cadrul turneului de Grand Slam US Open 2022, ea nu ea nu mai poate accede în turneele din circuit la dictarea sentinței. În această perioadă ea luptă pe toate fronturile pentru a-și demonstra nevinovăția.

Acum, însă, la început de an, ea primește o nouă veste proastă. Luni, 19 ianuarie, Simona Halep, a rămas fără terenul pe care îl avea în stațiunea Bușteni. Pe terenurile retrase de la cetăţeni de onoare ai Bușteniului, între care și tenismena, vor fi construite blocuri pentru tineri.

Terenuri retrase de la cetăţeni de onoare ai Bușteniului, între care și Halep

Trei blocuri de locuinţe sociale pentru tineri urmează a fi ridicate în staţiunea Buşteni pe terenuri care au fost acordate cu titlu de gratuitate unor cetăţeni de onoare. Printre aceștia se numără și sportiva din Constanța, dar și artistul Lupu Rednic.

Primarul oraşului Buşteni, Mircea Corbu, a anunţat, în cursul acestei zile, că a fost semnat contractul de finanţare pentru construirea a trei blocuri eficiente energetic, fondurile fiind asigurate din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Terenuri retrase de la cetăţeni de onoare ai Bușteniului / Foto: Facebook Mircea Corbu
Terenuri retrase de la cetăţeni de onoare ai Bușteniului / Foto: Facebook Mircea Corbu

„Acest proiect este unul dintre cele mai importante depuse până în acest moment de către Primăria oraşului Buşteni, proiectul privind construirea a trei blocuri nZEB de locuinţe sociale pentru tinerii din oraşul Buşteni.

Terenurile propuse pentru construcţia acestor blocuri sunt localizate pe Str. Urlătorii şi Str. Ştefan Cel Mare, iar valoarea eligibilă aprobată este de peste 14 milioane de lei, fonduri europene obţinute prin programul PNRR. (…)

Reamintim că pentru a fi posibilă depunerea acestui proiect şi a avea terenurile disponibile, în cadrul Consiliului Local s-a aprobat retragerea dreptului de folosinţă pentru terenurile acordate gratuit pentru mai mulţi cetăţeni de onoare, persoanele aveau obligaţia începerii construcţiei în termen de un an de la data atribuirii terenului, dar nu şi-au exprimat dorinţa de a construi locuinţe în oraşul Buşteni şi nici nu au făcut vreun demers în acest sens din anul 2010”, a transmis primarul Corbu pe contul său de Facebook.

Citește și: Anunțul oficial făcut de WTA despre Simona Halep. S-a aflat chiar la începutul Australian Open

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...