Simona Halep, primul antrenament după accidentare. Mesajul emoţionant transmis de româncă: „Mi-am dat seama cât sunt de puternică”

Nicu Stan 05.06.2021, 19:15
Simona Halep, primul antrenament după accidentare. Mesajul emoţionant transmis de româncă: „Mi-am dat seama cât sunt de puternică”

Simona Halep, primul antrenament după accidentare. Mesajul emoţionant transmis de româncă: „Mi-am dat seama cât sunt de puternică”. Sportiva noastră anunță că se simte pregătită pentru tot ce urmează în viața sportivă.

Vești bune. Simona Halep a avut astăzi primul antrenament. Cum se descurcă sportiva

Simona Halep a avut primul antrenament după accidentarea suferită la turneul de la Roma. Mesajul emoţionant transmis de româncă: „Mi-am dat seama cât sunt de puternică”.

Simona Halep s-a accidentat la gambă pe data de 12 mai, când a abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu Angelique Kerber, 33 de ani, locul 26 WTA, la scorul de 6-1, 3-3.

Ce accidentare a suferit Simona Halep în timpul turneului de la Roma

Simona Halep a suferit o ruptură musculară la gamba stângă la turneul de la Roma, iar astăzi, pe contul de Instagram, a publicat și un video de la primul antrenament după pauza provocată de accidentare.

Astfel, Simona Halep a ținut să le arate fanilor cum lucrează la forehand și backhand, sperând să fie într-o formă cât mai bună la turneul de Wimbledon, precum și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

În cât timp s-a recuperat Simona Halep după accidentarea suferită. I s-a părut o veșnicie

”Primul meu hit după 3 săptămâni și jumătate. Parcă am fost plecat mult mai mult pentru că mi-a fost atât de dor să mă joc. Dar perioada asta a fost cea mai buna pentru ca, chiar daca am o viata minunata, am simtit ce simt despre tenis si cum ma simt cand nu pot juca.

Iubesc sportul asta, acum inteleg de ce de atatia ani traiesc pentru el si ma bucur atat de mult sa fiu profesionist la cel mai inalt nivel. Bineînțeles că nu e ușor să fii acolo, mental și emoțional te epuizezi, iar acum îmi dau seama cât de puternic am fost.

Siona Halep, pregătită să înfunte ce urmează în viața sportivă

Când te accidentezi înainte de turneul preferat, unde ai jucat cel mai bun tenis și ai concurat timp de 10 ani non-stop, te simți foarte trist și te întrebi de ce mi se întâmplă asta? După câteva săptămâni am înțeles că asta a fost fericit pentru mine!

Așa că acum vreau doar să fac față fiecărei provocări care îmi aparține. Nu știu dacă sunt complet recuperat fizic, dar ceea ce știu este că sunt gata să înfrunt ceea ce urmează. Mulțumesc foarte mult pentru că mi-ai arătat sprijin la fiecare pas”, a scris Simona Halep pe pagina peronală de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe