VIDEO

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Wimbledon. Ce își reproșează cel mai mult jucătoarea din România

Sorin Barbu 07.07.2022, 21:51
Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Wimbledon. Ce își reproșează cel mai mult jucătoarea din România

Simona Halep a pierdut surprinzător în semifinalele turneului de la Wimbledon. Jucătoarea din România, singura câștigătoare de Grand Slam din „careul de ași”, a fost învinsă de Elena Rybakina în două seturi. La conferința de presă a încercat să găsească motivele eșecului, dar a spus că nu pricepe de ce a servit atât de slab.

Simona Halep a încercat să-și explice eșecul din semifinalele turneului de la Wimbledon

Simona Halep, câștigătoare în 2019 a turneului de la Wimbledon, s-a oprit în semifinalele turneului londonez. Elena Rybakina a fost jucătoarea care a învins-o în două seturi și i-a blocat drumul spre finală. Sportiva din România a încercat să zâmbească la finalul partidei și i-a salutat pe fani.

La conferința de presă a încercat să-și explice prestația slabă și cele nouă duble greșeli, dar și-a și lăudat adversara. A spus că își reproșează faptul că nu a servit mai bine.

„Ce puteam să fac mai bine? Să servesc! Rybakina a jucat foarte bine, iar eu nu am fost suficient de bună.Tot meritul este al ei. Poate dacă serveam mai bine era diferit.

Mi-am îmbunătățit mult serviciul în ultimele luni, dar astăzi parcă m-am întors la cel vechi. Am făcut multe duble greșeli și am servit prea moale. Cu siguranță că ar fi fost altceva dacă aș fi servit mai bine.

N-am nicio explicație pentru serviciul slab, se întâmplă. Probabil că am fost și puțin obosită și de aceea nu a funcționat serviciul. Ea a jucat bine, nu a scăzut nivelul în niciun moment, dar nici eu nu am făcut ceva să o blochez. Cred că i-am dat perfect mingea pentru a-și face jocul”, a spus Simona Halep.

Jucătoarea din Constanța a primit pentru semifinala de la Wimbledon 624.963 euro. Suma ar fi fost aproape dublă dacă ar fi reușit să se califice în finala competiției. Câștigarea trofeului i-ar fi adus 2,3 milioane de euro. Elena Rybakina și Ons Jabeur vor juca pentru marele premiu de la Wimbledon.

Urmăriți Impact.ro și pe