Simona Halep pare că și-a refăcut viața sentimentală după divorț. Cină în doi la Dubai, s-a dat singură de gol

Ioana Bucur 22.01.2023, 20:39

Duă un 2022 ce i-a adus multe motive de suferință, 2023 ar putea marca un nou început pentru sportivă. Pare că Simona Halep și-ar fi refăcut viața sentimentală după divorțul de Toni Iuruc. Cel puțin, asta se poate crede din fotografiile publicate în mediul online chiar de jucătoarea de tenis. Care este detaliul care ar da-o de gol.

Și-a refăcut Simona Halep viața sentimentală după divorț?

Pentru Simona Halep, anul 2022 a fost unul al obstacolelor, provocărilor, dezămăgirii și suferinței. Viitorul său pe terenul de tenis stă sub semnul întrebării, după ce a fost depistată pozitiv în urma unui test anti-doping ce i-a fost administrat la US Open. Sportiva riscă acum o suspendare de până la patru ani, asta însemnând, de fapt, finalul carierei sale.

Nici pe plan sentimental nu a avut parte de liniște. La doar un an de la cununia civilă, ea și Toni Iuruc au decis să pună punct căsniciei și să pornească pe drumuri separate. De la despărțire, sportiva din Constanța nu a mai fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Fotografiile apărute recent în mediul online au stârnit însă un val de speculații.

Pare că Simona Halep și-ar fi refăcut viața sentimentală după divorț. Cel puțin, asta reiese din imaginile publicate de ea pe o platformă de social media. Mulți cred că Halep s-a dat de gol cu o fotografie în care se vede că la masa ei dintr-un restaurant din Dubai au fost așezate două seturi de tacâmuri, semn clar că nu a luat cina singură.

„E noul ei iubit? Nu cred, dar arată bine!”

Constănțeanca a plecat în Dubai însoțită de trei colaboratori – preparatorul fizic Fabien Cosmao, sparring partnerul Vasile Antonescu și Mihai Pal de la clinica Kinetic Sport & Medicine. Cel mai probabil, unul dintre ei a fost partenerul său la masă.

Admiratorii Simonei Halep așteaptă cu nerăbdare momentul în care o vor vedea la brațul unui nou partener. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, după ce a publica o poză în care apare lângă francezul Fabien Cosmao.

„Așa mai vii de acasă!”, „Simona arată grozav! Și nici tipul de lângă ea nu e rău deloc!” sau „E noul ei iubit? Nu cred, dar arată bine!”, au fost câteva dintre reacțiile utilizatorilor de unei celebra platforme de social media.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...