Simona Halep face cadouri de sute de mii de euro. Cine beneficiază de ele

Gabriel Peneș 03.06.2021, 11:06

A câștigat o avere din tenis, iar acum împarte cu generozitate. Simona Halep face cadouri de sute de mii de euro. Numărul 3 WTA se află în recuperare, după accidentarea suferită în turneul de la Roma. Acesta este și motivul pentru care campioana noastră nu e prezentă, în aceste zile, la Roland Garros.

Simona Halep face cadouri de sute de mii de euro

Jucătoarea din Constanța a adunat peste 37 de milioane de euro din tenis. Așa că Simona Halep face cadouri de sute de mii de euro, pentru că își permite. Mai rău este că accidentarea suferită la Roma a împiedicat-o să participe la marea competiție de la Roland Garros. Era turneul ei de Grand Slam preferat, Halep câștigând trofeul în 2018. Acum, însă, ruptura musculară de la gambă a forțat-o să stea în fața televizorului. Într-un interviu, ea a recunoscut că suferă în această perioadă, în care toate celelalte jucătoare sunt prezente pe zgura de la Paris.

Sufăr puțin. Toată lumea e la turneu, iar eu sunt acasă. Va trebui să mai stau o perioada fără tenis, fără alergare pentru ca mușchiul nu s-a sudat încă E greuț, nu sunt obișnuită să stau acasă în mijlocul sezonului și să nu fac nimic. Am acceptat această accidentare și sunt destul de pozitivă și știu că, dacă ești pozitiva și ai încredere, te poți vindeca mai repede. Am început deja procesul vindecării”, a spus Simona pentru Eurosport.

Simona Halep face cadouri de sute de mii de euro. Cine beneficiază de ele
Simona Halep face cadouri de sute de mii de euro. Ea i-a dăruit tatălui său un Bentley 

Cine beneficiază de ele

Încă nu se știe dacă Simona Halep va putea să-și apare titlul de la Wimbledon. Ea a câștigat turneul de pe iarba londoneză în 2019. Cum anul trecut competiția a fost anulată din cauza pandemiei, Simo este, practic, campioana en-titre a turneului de Grand Slam. Încă, nici accidentările nu o împiedică pe Halep să ofere cadouri de lux familiei sale. Acum ceva timp, potrivit ProSport, ea i-a oferit tatălui său, Stere Halep, un Bentley model „New Flying Spur”. Limuzina este estimată la 400.000 de euro, iar viteza sa maximă este de 333 km/h.

Este foarte mândru de cadoul primit din partea Simonei. Adevărul e că mașina arată ca o adevărată bijuterie pe patru roți”, a declarat o sursă, pentru ProSport.

Potrivit aceleiași surse, Simona i-ar fi cumpărat și fratelui ei, Nicolae, două mașini Bentley. De fapt, Nicolae a fost cooptat de câteva luni și în stafful campioanei. El are rolul de manager pe partea de afaceri, în timp ce Virginia Ruzici a rămas, în continuare, managerul sportiv al Simonei. Cu o avere cotată la 50 de milioane de euro, Halep este, la ora actuală, cel mai bogat sportiv român. În garajul Simonei se mai află și alte „bijuterii”: un Mercedes GLE 450 AMG, un Mercedes CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera și un Range Rover.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI