Simona Halep, elogiată de Martina Navratilova, înaintea turneului de la Roland Garros. „Arată mai fericită pe teren”

Sorin Barbu 19.05.2022, 15:47
Simona Halep, elogiată de Martina Navratilova, înaintea turneului de la Roland Garros. „Arată mai fericită pe teren”

Colaborarea dintre Simona Halep și antrenorul Patrick Mouratoglou este văzută cu ochi tot mai buni de specialiștii din tenis. Fosta jucătoare, Martina Navratilova, a lăudat-o pe sportiva din România, după ultimele prestații, și este convinsă că va avea un cuvânt greu de spus la Roland Garros „pe suprafața pe care se simte cel mai bine”.

Simona Halep, lăudată de marea campioană Martina Navratilova

Simona Halep și Patrick Mouratoglou și-au început colaborarea pe 7 aprilie 2022, iar bilanțul nu este foarte grozav. Sportiva din România a disputat șase partide și a înregistrat patru victorii și două înfrângeri. Halep este așteptată să fie una dintre protagonistele de la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în anul 2018, după o finală memorabilă, 3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens din SUA. Fosta jucătoare Martina Navratilova a analizat jocul lui Halep și a observat multe lucruri noi și bune.

„Simona arată mai fericită pe teren și joacă un tenis bun. Va fi încrezătoare la Paris deoarece a mai câștigat acest turneu și zgura este suprafața pe care se simte cel mai bine.

Cu Mouratoglou antrenor, ea are ceva nou și, de multe ori, sportivii evoluează mai bine cu un nou antrenor pentru că vor să arate ce pot face. În plus, primesc informații noi”, a declarat Navratilova, potrivit Eurosport.

Principala favorită la câștigarea turneului este Iga Swiatek, poloneza de 20 de ani care conduce clasamentul WTA, iar pe locul doi se află Halep. Cele două jucătoare s-au „înfruntat” într-un antrenament pe zgura turneului de la Paris, iar imaginile au ajuns pe internet.

„Puteți simți energia? Suntem entuziasmați să revenim la turneul nostru preferat!”, a spus Mouratoglou în descrierea filmulețului de la antrenamentul Simonei Halep, campioana de la Roland Garros 2018.

Iga Swiatek domină categoric tenisul feminin, ajungând la 28 de victorii consecutive după ce a răpus-o pe Ons Jabeur în finala turneului WTA 1000 de la Roma.

Urmăriți Impact.ro și pe