Simona Halep e însărcinată? Detaliul care ar fi dat-o de gol pe sportivă. Foto

Nicu Stan 20.11.2021, 16:31

Simona Halep s-ar putea să fie însărcinată. Ce detaliu ar fi dat-o de gol pe sportivă că urmează să fie mamă. Simona Halep s-a căsătorit astă-vară cu Toniu Iuruc. De altfel, celebra sportivă a declarat de multe ori că își dorește să aibă o familie numeroasă.

Simona Halep ar fi gravidă. Cum s-a dat de gol sportiva

Simona Halep s-ar putea să fie gravidă. O fotografie a dat-o pe sportivă de gol că ar urma să devină mămică.

Fanii Simonei Halep o urmăresc îndeaproape pe aceasta și abia așteaptă să o vadă în postura de mamă, iar asta s-ar putea întâmpla mai curând decât cred.

Fotografia care ar da-o de gol pe Simona Halep ca este gravida
Fotografia care ar da-o de gol pe Simona Halep ca este gravida

Simona Halep, vacanță romantică la Paris

Sportiva din Constanța se află într-o vacanță romantică la Paris, alături de soțul ei, Toni Iuruc. Astfel, cei doi s-au fotografiat într-un cadru de poveste, iar una dintre pozele publicate de către sportivă i-a dus pe internauți cu gândul la o eventuală sarcină.

Mai ales că, omul de afaceri machedon, soțul Simonei Halep, și-a pus mâna pe burta ei, părând că vrea să o protejeze cât mai mult.

Unde s-a fotografiat Simona Halep

De asemenea, se cunoaște faptul că femeile obișnuiesc să își pună mâinile pe burtă atunci când sunt garvide din dorința de a le oferi protecție bebelușilor.

Poza care i-a făcut pe fani să ia în calcul varianta ca Simona Halep să fie gravidă a fost surprinsă la unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Paris, Place de la Concorde.

Simona Halep și-a vizitat și sponsorul

După ce a bătut străzile din Paris în lung și în lat, Simona Halep a făcut o vizită de afaceri la sediul Hublot din Paris. Compania de ceasuri se numără printre sponsorii Simonei Halep.

Nu se știe cu siguranță dacă Simona Halep este sau nu însărcinată, însă se cunoaște faptul că aceasta așteaptă cu nerăbdare să își mărească familia. Sportiva dezvăluia că după ce se va retrage din tenis își dorește să aibă doi sau trei copii, care să îi umple inima de fericire.

Simona Halep își dorește o familie numeroasă

”Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă…

Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă”, spunea Simona Halep, la puțin timp după cununia civilă, potrivit prosport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe