Simona Halep, reacție de ultimă oră în cazul dispariției chinezoiacei Shuai Peng. ”Sper că ești în siguranță”

Andrei Cezar 19.11.2021, 17:17
Simona Halep, reacție de ultimă oră în cazul dispariției chinezoiacei Shuai Peng. ”Sper că ești în siguranță”

Reacție de ultimă oră a Simonei Halep în cazul dispariției chinezoaicei Shuai Peng. Aflată în vacanță la Paris cu soțul ei, Toni Iuruc, sportiva din România i-a transmis un mesaj de susținere colegei sale de breaslă prin intermediul rețelelor de socializare. Shuai Peng nu mai este de găsit după ce a dezvăluit că ar fi fost agresată sexual de un fost vicepremier chinez.

Simona Halep, mesaj de susținere pentru Shuai Peng: ”Colegii tăi sunt alături de tine. Sper că ești în siguranță”

Simona Halep se află în aceste zile la Paris, alături de soțul ei, Toni Iuruc, în vacanță. Sportiva nu a avut un an tocmai bun din punct de vedere sportiv. Măcinată de accidentări, Simona nu a mai reușit să revină la forma care a consacrat-o. La ultimul turneul la care a participat, cel de la Linz, Halep s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian tot din cauza unor probleme medicale.

Dacă pe plan sportiv românca nu a avut un an așa cum și-ar fi dorit, în plan personal a trăit momente unice. Ea s-a căsătorit civil în luna septembrie cu alesul inimii, omul de afaceri Toni Iuruc. După marele eveniment, cei doi îndrăgotiți au plecat într-o scurtă vacanță în Bodrum, Turcia, iar acum, la final de sezon, Simona Halep și soțul ei își continuă luna de miere în orașul iubirii.

Fostul lider mondial nu a uitat însă de colega ei de breaslă, Shuai Peng, și de momentele grele pe care aceasta le traversează. Halep i-a transmis un mesaj de susținere chinezoaicei, prin intermediul rețeleleor de socializare.

Peng Shuai, te rog să ştii că sunt alături de tine colegii tăi. Mă gândesc la tine şi sper că eşti în siguranţă”, a notat Halep pe Twitter, postând şi o imagine cu Peng, cu hashtag-ul #whereispengshuai.

Simona Halep, reactie de ultima ora in cazul disparitiei chinezoiacei Shuai Peng. ”Sper ca esti in siguranta”

Serena Williams, mesaj pentru Peng Shuai: ”Sunt devastată! Cazul trebuie investigat”

Shuai Peng nu mai este de găsit la două săptămâni de la dezvăluirile făcute privind abuzul sexual la care a fost supusă, în 2018, de fostul vicepremier chinez Zhang Gaoli. Miercuri, canalul public chinezesc în limba engleză CGTN a dezvăluit o captură de ecran a unui e-mail atribuit lui Peng Shuai, pe care aceasta l-ar fi trimis conducerii WTA.

Steve Simon, CEO-ul Asociației Feminine de Tenis a declarat la CNN că este sceptic în privința acestui mesaj și consideră că, de fapt, Peng este cenzurată de autoritățile chineze pentru a mușamaliza acest caz.

În susținerea chinezoaicei s-a pornit mișcarea #WhereIsPengShuai!, căreia i s-au alăturat mai mulți jucători și jucătoare de tenis. Printre aceștia se numără și Serena Williams, una dintre cele mai importante voci din tenisul feminin.

Sunt devastată și în același timp șocată după ce am aflat despre colega mea, Shuai Peng! Sper că este în siguranță și va fi găsită cât de curând. Cazul trebuie investigat și nu trebuie să rămânem tăcuți! Îi transmit toată dragostea și susținerea mea”, a spus Serena despre situația incredibilă a tenismenei chineze.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe