Simona Halep, din nou pe terenul de tenis după o pauză de 6 luni. Ce a ținut sportiva să le transmită fanilor

Diana Radu 05.07.2020, 20:50
Simona Halep, din nou pe terenul de tenis după o pauză de 6 luni. Ce a ținut sportiva să le transmită fanilor

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis după o pauză de 6 luni, impusă de pandemie. Sportiva a jucat la Cluj într-o partidă demonstrativă la care au mai participat și Horia Tecău, Marius Copil și Gabriela Ruse.

Mesajul transmis de Simona Halep la primul său meci, după pauza de 6 luni

Meciul demonstrativ de la Cluj a fost câștigat de Gabriela Ruse cu 6-4 în faţa Irinei Begu. Simona Halep a fost prezentă la premierea de după finala Winners Cup, unde a ţinut un discurs. Sportiva s-a arătat îngrijorată cu privire la următorul turneu care se va organiza și a ținut să le felicite pe colegele sale pentru meciul jucat.

„Vreau să vă spun că îmi face mare plăcere să fiu din nou la Cluj. Este ca o a doua casă pentru că sunt mereu primită cu multă căldură. Pentru fete cred că a fost o săptămână bună cu meciuri interesante, vreau să le felicit pe toate pentru că fiecare meci este important în această perioadă mai grea. Ne pregătim de o perioadă ciudată pentru că nu ştim cum va fi la turnee după o asemenea pauză. Dar această pauză a fost un impuls pentru toată lumea să vedem că se poate chiar şi în aceste condiţii, să organizăm un turneu. Vă doresc multă sănătate pentru că este cea mai importantă în perioada aceasta”, a spus Simona Halep.

simona halep, din nou pe teren, mesaj
Mesajul transmis de Simona Halep la primul său meci, după pauza de 6 luni. Sursă foto: GSP

Gabriela Ruse, marea câștigătoare de la Winners Cup, Cluj a primit ca premiu un cec în valoare de 10.000 de euro. După finalul meciului și aceasta a adresat câteva cuvinte. Tenismena și-a felicitat adversara, dar și pe celelalte jucătoare. De asemenea, a spus că este foarte încântată de meciul jucat, chiar dacă a fost amical.

„În primul rând vreau să o felicit pe Irina şi pe celelalte jucătoare pentru că au venit să jucăm. Mulţumesc echipei mele pentru că am muncit foarte mult lunile acestea împreună cu ei. Vă mulţumesc. Este greu pentru că nu am mai fost niciodată în situaţia aceasta de a juca un turneu amical, eu nu l-am tratat aşa, am încercat să dau tot ce am mai bun din mine şi cred că am reuşit. Aş vrea să-i mulţumesc Simonei că a venit aici să ne susţină, mă bucur enorm că am ocazia de a juca meciul demonstrativ împotriva şi împreună cu mari nume ale tenisului românesc”, a spus Gabriela Ruse.

La rândul său și Irina Begu a spus câteva cuvinte. Aceasta a declarat că meciul de la Cluj a fost un foarte bun antrenament pentru ea după perioada de pauză.