Un fost apropiat al Simonei Halep va lucra cu marea ei rivală. Cum s-a ajuns aici

Raluca Juncu 27.06.2020, 13:37

Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis din România, din toate timpurile. Acest statut nu poate fi furat sau spulberat de nimeni, însă chiar și așa, constănțeanca și-a făcut mai multe rivale de-a lungul timpului, cum era, de altfel, de așteptat.

Cine a schimbat tabăra?

Una din rivalele cele mai cunoscute ale Simonei Halep este nimeni alta decât Sorana Cîrstea. De-a lungul timpului, acestea și-au auncat replici tăioase, în preajma sau după debutul unor competiții de profil importante. Iată că de această dată ne îndreptăm atenția către un episod recent, în care un fost apropiat al Simonei Halep va lucra cu marea ei rivală.

Este vorba despre Teo Cercel, preparatorul fizic care până în februarie 2020 făcea parte din echipa Simonei. Specialistul care era cel mai vechi om din staff-ul Simonei Halep revine astfel în echipa Soranei Cîrstei, după șapte ani.

Simona Halep l-a concediat pe preparatorul fizic, Teo Cercel după ce a fost înfrântă în semifinalele de la Australian Open, în fața Garbinei Muguruza, cu scorul 6-7, 5-7, dupa două ore și cinci minute de joc intens.

„Nu pot să spun că este greu sau ușor fără preparator fizic. M-am pregătit singură. Vom vedea ce va fi în continuare”, declara la acea vreme Simona Halep.

Războiul dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea

„România nu stă în Simona Halep! Avem destule jucătoare şi cred că ar trebui să jucăm cu echipa pe care o avem”, este una din cele mai acide replici pe care Sorana Cîrstea le-a rostit vreodată, despre rivala sa. Declarația este din 2018 și venea în contextul în care Simona Halep anunța, la acea vreme că nu va participa la Fed Cup, din teama unei noi accidentări, scria fanatik.ro.

„N-am apucat s-o felicit încă pe Simona. Am avut program încărcat şi n-am avut timp. O să îi strig ceva de la balcon, probabil, că tot suntem vecine” este o altă declarație venită din partea Soranei Cîrstea, în octombrie 2017, când Simona Halep era prima în clasamentul WTA.

Urmăriți Impact.ro și pe