Simona Halep, dezvăluiri despre despărțirea care a surprins lumea tenisului. ”Eu i-am trimis mesaje”

Iancu Andreea 16.05.2020, 17:45
Simona Halep, dezvăluiri despre despărțirea care a surprins lumea tenisului. ”Eu i-am trimis mesaje”

Viața unei sportive precum Simona Halep este mereu în lumina reflectoarelor. De această dată, admiratorii săi au dorit să afle detalii despre antrenamentele acesteia. Simona, sincercă de fel, a clarificat situația.

Simona Halep, la numai 28 de ani se poate mândri cu o carieră fulminantă. Sportiva se află în plină ascensiune, mai cu seamă de când este numărul 2 WTA. Totuși, dincolo de munca asiduă, Simona a avut alături și oamenii potriviți. Unul dintre aceștia este Darren Cahill, antrenorul său. În 2018, însă, colaborarea dintre Halep și Cahill a avut un punct de cotitură.

Ce a determinat despărțirea dintre Simona și antrenorul său

Sportiva a dezvăluit motivul pentru care Darren Cahill a încetat să o mai antreneze în 2018. Într-un interviu pentru Eurosport, constănțeanca a explicat că decizia i-a aparținut lui Cahill.

Darren a fost epuizat după anul 2018 și a vrut să ia o pauză. Totuși, a fost de partea mea de fiecare dată. I-am trimis mesaje, am vorbit despre evoluția mea. Mi-a spus mereu să cred în mine, că pot face lucruri mărețe. Eu nu credeam asta tot timpul, dar mi-am schimbat părerea.

În ciuda pauzei pe care au luat-o în trecut, Darren a reluat parteneriatul cu Simona anul trecut, după ce Daniel Dobre s-a aflat în loja de la Wimbledon, la meciul disputat cu Serena Williams.

Darren Cahill și Simona Halep
Darren Cahill și Simona Halep

Cum arată viitorul pentru Simona Halep

Sportiva a disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, conform digisport.ro. Aceasta a învins-o atunci pe Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5), în finala turneului de la Dubai.

Antrenorul Artemon Apostu-Efremov a anunțat la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, că pentru moment nu există un program clar.

Deocamdată nu avem un program clar făcut, pentru că nu știm când se vor relua competițiile. Simona este la un nivel fizic foarte bun, s-a pregătit în toată această perioadă.

Viitorul sună totuși optimist. Sportiva împreună cu echipa sa speră să își poată relua circuitul din septembrie. Totul însă va fi etapizat până atunci prin prisma antrenamentul Simonei.

Trebuie să începem treptat, gradual, antrenamentul din teren. Avem un drum lung până când vom putea relua tenisul așa cum îl știam înainte. Cel mai optimist scenariu ar fi să se reia circuitul în septembrie, dar la fel de bine se poate și anula întreg sezonul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...