Simona Halep, decizie importantă în carieră: „Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi”

Stefan Daniel 21.08.2019, 10:40
Simona Halep, decizie importantă în carieră: „Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi”

Simona Halep este pe cale să ia iar o decizie importantă pentru cariera sa în tenis. Că va fi o decizie surprinzătoare sau nu, asta depinde de fiecare cum înțelege hotărârea ei. Cert este că jucătoarea simte că încă mai poate face performanță și că mai poate cuceri trofee. Pentru asta, însă, are nevoie de îndrumare de specialitate, de un om care să-i fie alături profesional și să o ajute să-și canalizeze energia și motivația de care are nevoie. În viața ei s-ar putea să se întoarcă o persoană care a avut o bună influență asupra ei, în trecut.

Simona Halep va lua o decizie importantă în cariera sa

Simona Halep, decizie importantă în carieră: „Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi”
Halep ar vrea să revină Darren Cahill

Jucătoarea a fost invitată la emisiunea Garantat 100%, de la TVR 1, unde a răspuns foarte deschis la întrebările legate de cariera sa. Deocamdată, campioana nu are niciun secret în acest domeniu, pentru că știe că are mulți susținători. Ea, însă, are cel mai mult nevoie de unul dintre ei și anume Darren Cahill.

Chiar dacă a reușit să triumfe la Wimbledon sub îndrumarea și susținerea antrenorului Daniel Dobre, ea simte că ar avea nevoie și de Cahill. Încă nu este convinsă că îi va accepta propunerea, dar el a fost mereu prezent în tribune în turneele unde a jucat, semn că n-au rupt legătura.

„Nu ştiu dacă revine Darren. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni aş putea fi capabilă să mai câştig Grand Slem-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni. Am încredere că o să vină. Ţin legătura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi”, a spus Halep.

Simona Halep vrea doi antrenori?

Doar jucătoarea știe cel mai bine care este planul ei în ceea ce privește antrenorul sau antrenorii pe care și-i alege. Daniel Dobre s-a dovedit ceva mai dur decât Cahill, dacă e să ne luăm și după momentul tensionat de la Miami. Antrenorul știe însă, că Simona are nevoie și de susținerea fanilor din tribună. PE ea o motivează, chiar dacă nu-și dă întotdeauna seama de asta.

„Are momente în care se descurcă mereu singură, dar și momente când are nevoie de lojă, de susținere. Simte că are nevoie să își ia energia astfel. Dar oamenii nu înțeleg asta. Au apărut articole că cere de la sclavii ei să aplaude. Ea se uită să caute un sprijin. Si tu ce zici? «Nu mă, nu fac asta că altfel sunt sclavul ei?». Eu nu sunt sclavul Simonei și nici nu voi fi vreodată. Lucrurile pe care le fac, le fac pentru jucători”, a spus Dobre, în emisiunea lui Marius Tucă.

Probabil că îl vrea înapoi pe Cahill ca să aibă o consolare în momentele când situația devine mai tensionată cu Dobre.

Urmăriți Impact.ro și pe