A rupt tăcerea! Ce declarații a făcut Simona Halep despre iubitul ei: „Iubirea şi tenisul se pot completa”

Ioana Nechifor 20.08.2019, 14:51
A rupt tăcerea! Ce declarații a făcut Simona Halep despre iubitul ei: „Iubirea şi tenisul se pot completa”

Invitată într-o emisiune tv, Simona Halep a atins un subiect care a făcut mare vâlvă în ultima perioadă în spațiul public. Sportiva a vorbit despre povestea de dragoste, pe care o trăiește în prezent, care a intrat în vizorul paparazzilor, dar și despre felul în care a schimbat-o relația cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Simona Halep, despre povestea de iubire pe care o trăiește

Simona Halep, prima sportivă a României care a ajuns campioană la Wimbledon, a făcut mărturisiri neașteptate, în cadrul emisiunii „Garantat 100%”, de la TVR 1, unde a fost recent invitată.

Într-un moment de sinceritate, Simona a făcute câteva clarificări ce țin de planul personal. Ea a vorbit despre relația de iubire pe care o trăiește și felul în care a reușit această poveste s-o schimbe.

Mi-a spus domnul Ţiriac: ‘Ai o responsabilitate acum, nu mai eşti a ta, eşti a ţării’…Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine.

Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă.”, a declarat Simona Halep la TVR1.

Simona Halep: „Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”

Simona Halep a mărturisit că viața privată are o importanță mare pentru ea. „Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, a concluzionat jucătoarea de tenis în cadrul emisiunii.

Imaginile cu Simona Halep (27 de ani) și noul său iubit, Toni Iuruc (40 de ani), au început să circule pe internet încă de acum o lună. Fotografiile dezvăluiau la acel moment că tânăra se bucură de o poveste de iubire alături de omul de afaceri.

Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc. Cei doi au fost surprinși de multe ori împreună
Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc

Extrem de discretă cu viața personală, Simona a evitat să facă declarații pe seama acestui subiect, însă paparazzii au surprins-o de multe ori pe sportivă, alături de noul său partener, la cele mai importante evenimente la care a luat parte aceasta.

Simona Halep a fost însoțită de iubit chiar și la Cotroceni, când președintele Klaus Iohannis a decorat-o cu Ordinul Steaua României.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe