Simona Halep a răbufnit și i-a adresat cuvinte grele Ruxandrei Dragomir: „Eram doar un copilaș”

Marian Cărăvan 17.11.2020, 14:11
Simona Halep a răbufnit și i-a adresat cuvinte grele Ruxandrei Dragomir: „Eram doar un copilaș”

Continuă dialogul de la distanță dintre Simona Halep și Ruxandra Dragomir. După ce campioana de la Wimbledon s-a plâns că nu a fost ajutată de Federația Română de Tenis, a venit răspunsul Ruxandrei Dragomir, fost președinte al forului. Simona Halep nu i-a rămas datoare și i-a dat dat o replică acidă.

Conflict între Simona Halep și Federația Română de Tenis

Simona Halep a povestit recent un episod din cariera sa care i-a produs multă suferință. Jucătoarea de tenis a amintit despre momentul din anul 2011 în care i s-a interzis să se antreneze la Centrul Național, după ce a ratat o convocare la echipa Fed Cup a României în urma unei accidentări. Cea care se afla la acea vreme la conducerea Federației Române de Tenis era Ruxandra Dragomir, și ea fostă jucătoare de tenis, situată pe locul 15 WTA.

În urma declarației făcute de Simona, Ruxandra Dragomir a ținut să îi dea un răspuns. Fostul președinte FRT menționează că ea i-a oferit Simonei Halep toată susținerea sa, în special la începutul carierei sportivei. De asemenea, chiar ea este cea care a solicitat-o pe jucătoare la lotul național, inclusiv pentru o deplasare în Budapesta.

„Chiar nu știu ce s-a întâmplat atunci, chiar nu îmi amintesc. Îmi pare rău dacă Simona a declarat lucrul acesta. Eu mă îndoiesc că nu a primit nimic de la Federație, dar nu contează! Întotdeauna îți reamintești lucrurile mai puțin bune. Să își reamintească mai bine episodul Budapesta, când ea avea 16 sau 17 ani și eu am nominalizat-o în echipa națională”, a explicat Ruxandra Dragomir pentru ProSport.

Simona Halep a rabufnit la adresa Ruxandrei Dragomir
Simona Halep a rabufnit la adresa Ruxandrei Dragomir

Simona Halep a răbufnit și i-a adresat cuvinte grele Ruxandrei Dragomir

Simona Halep a făcut câteva dezvăluiri incendiare, într-un dialog cu Andi Moisescu, pe canalul de YouTube al prezentatorului. Printre altele, campioana noastră a dezvăluit și momentul în care a fost umilită de Federația de Tenis. Jucătoarei de tenis i s-a interzis accesul la Centrul Național de Tenis. Acest eveniment a avut loc în anul 2011, când problemele de sănătate nu i-au permis Simonei Halep să evolueze alături de naționala de Fed Cup. La acel moment, gestul FRT, condusă atunci de Ruxandra Dragomir, a afectat-o mult pe Simona Halep.

Cum fosta șefă a Federației spune că nu își aduce aminte acel episod, Simona Halep i-a oferit o replică acidă. Simona Halep a răbufnit și i-a adresat cuvinte grele Ruxandrei Dragomir.

„Eu cred că e mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi. Îmi amintesc perfect acel moment. A fost unul dintre cele mai grele. Acum 10 ani eram doar un copilaș. Mi s-a spus că nu am voie să mă antrenez la CNT pentru că nu am jucat la Fed Cup”, a declarat Simona Halep.

Simona a ținut să lămurească lucrurile în privința convocării ei în echipa de Fed Cup a României. vocată în premieră în echipa de Fed Cup a României.

„Am fost convocată la Fed Cup când aveam 16 ani și a fost pentru că am făcut semifinală la Australian Open. Nicio altă junioară nu făcuse nimic la Grand Slam și, oarecum, aveam potențial. De aceea m-a convocat, nu din alt motiv. Arătam că pot face o treabă bună și de aceea am fost convocată”, a mai afirmat Simona Halep, într-un interviu pentru Digi Sport.

 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe