Simona Halep, însărcinată? Sportiva a făcut o declarație spumoasă: „O să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis”

Andreea Bisinicu 16.11.2020, 17:22
Simona Halep, însărcinată? Sportiva a făcut o declarație spumoasă: „O să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis”

Simona Halep, însărcinată? Sportiva a făcut o declarație spumoasă: „O să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis”. Ce a mărturisit campioana despre sarcină.

Simona Halep a devenit lider mondial la tenis feminin în 2017

La 29 ani, Simona Halep are lumea la picioare. Ex-liderul WTA are tot ce își poate dori pe plan profesional: o carieră în plină ascensiune, bani frumoși în conturi și milioane de fani în toate colțurile globului.

Marea tenismenă a declarat că cea mai mare bucurie a simțit-o în 2017, atunci când a devenit liderul mondial la tenis feminin și WTA i-a oferit locul 1 pe scara ierarhiei la care visa de când era mic copil.

Potrivit Sport.ro, dubla câștigătoare de Grand Slam, la Roland Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019, i-a dezvăluit lui Andi Moisescu, în cadrul unui podcast pe internet, faptul că o bucurie similară cu cea de acum trei ani i-ar mai putea-o aduce doar nașterea unui copil.

„Viața unui sportiv este rutină. Chiar dacă ești acasă, tot faci ce este bine pentru tenis, inclusiv în timpul vacanțelor. Mi se întâmplă tot timpul când am, de exemplu, zece zile de vacanță, să mă gândesc că trebuie să alerg, trebuie să mă duc la sală, pentru că, dacă nu alerg trei zile la rând, atunci când o să reîncep, o să fiu out total din condiția mea fizică. Efectiv, orice zi din viața ta, dacă vrei să fii la nivel înalt, este dedicată sportului pe care îl practici și cred că asta m-a și adus în punctul cel mai înalt”, a spus Simona Halep, potrivit avantaje.ro

Simona Halep a devenit lider mondial la tenis feminin in 2017
Simona Halep a devenit lider mondial la tenis feminin in 2017

Ce a declarat Simona Halep despre momentul în care va fi mamă

Simona Halep, însărcinată? Într-o zi, poate. Simona Halep este într-o relație de un an și jumătate cu Toni Iuruc, un om de afaceri aromân. Chiar dacă nu este gravidă la momentul actual, sportiva iubește copii și abia așteaptă să devină mămică.

Recent, Halep a fost invitată în podcast-ul lui Andi Moisescu, „500 de apropouri”. Campioana a vorbit despre momentul în care va avea primul ei copil și cum își imaginează că acel moment va fi cel mai fericit din viața ei și va depăși inclusiv senzația pe care a avut-o atunci când a devenit lider mondial la tenis feminin:

 „Să am un copil cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adica nu poate sa ia fata vietii mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-ale mele persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să ma bucur de fiecare zi’, i-a spus Simona Halep lui Andi Moisescu în podcast-ul „500 de apropouri”.

Urmăriți Impact.ro și pe