Simona Halep a făcut anunţul. Cât timp va mai juca tenis celebra româncă

Stan Filon, Ioana Nicolae 20.04.2021, 18:01
Simona Halep a făcut anunţul. Cât timp va mai juca tenis celebra româncă

Simona Halep a spus exact cât timp vrea să mai joace tenis. Numărul 3 WTA s-a răzgândit în timpul pandemiei de coronavirus, când a văzut cum este viața fără competițiile de tenis. Sportiva a făcut declarații sincere în timpul unui interviu acordat celebrei Chris Evert.

Cât timp va mai juca tenis Simona Halep

Ajunsă la vârsta de 29 de ani, Simona Halep a vorbit despre retragerea sa din tenis. Sportiva noastră a spus că ar fi vrut să mai joace tenis timp de un an, însă pandemia de coronavirus a venit și a obligat-o să stea mai mult timp acasă. Atunci s-a lovit de realitatea care o va aștepta după ce va renunța la tenis.

„Obiectivul meu este să mai joc 3-4 ani. Înainte de pandemie, spuneam că mai joc un an, dar acum îmi prelungesc cariera, pentru ca am stat prea mult acasă și am putut să simt cum e viața normală. E destul de plictisitoare, am nevoie de adrenalină. O să mai joc câțiva ani și obiectivul este să dau tot ce am mai bun. Evident, Grand Slam-urile sunt pe primul plan. Voi lupta pentru ele, dar fără presiune”, a spus Simona Halep, într-un interviu pe care i l-a acordt legendarei Chris Evert.

Cat timp va mai juca tenis Simona Halep
Cat timp va mai juca tenis Simona Halep

Merge la turneul de la Stuttgart

Simona Halep (3 WTA, 29 de ani) va participa la turneul WTA 500 de la Stuttgart, care va avea loc între 19 și 25 aprilie. Românca beneficiază de un prim tur liber. În turul secund, Simona Halep se va duela cu câștigătoarea partidei dintre Marie Bouzkova și Marketa Vondrousova.

Dacă va reuși să ajungă până în semifinale, Simona Halep ar putea să se întâlnească cu Sofia Kenin sau Aryna Sabalenka. Altfel stă treaba pe cealaltă parte a tabloului de joc. Acolo ar putea să dea piept cu nume precum Ashleigh Barty, Jelena Ostapenko, Elina Svitolina, Karolina Pliskova sau Petra Kvitova.

Chiar dacă tenisul joacă un rol foarte important din viața ei, Simona Halep a recunoscut că are alte planuri mult mai importante. ”Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus Simona Halep, la ”500 de apropo-uri”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...