Simona Gherghe a făcut anunțul mult-așteptat. Fanii sunt în delir: ”Fără Vulpița”

Elena Avramescu 04.09.2020, 11:20
Simona Gherghe a făcut anunțul mult-așteptat. Fanii sunt în delir: ”Fără Vulpița”

Prezentatoarea Simona Gherghe a făcut anunțul mult așteptat cu privire la show-ul Mireasa, difuzat de Antena 1. Vedeta emisiunii Acces Direct o să revină pe micile ecrane, după o pauză de un an și jumătate. Aceasta a mărturisit că este primul proiect de acest gen pe care îl acceptă după aproape 20 de ani.

Simona Gherghe a făcut anunțul mult-așteptat

În urmă cu câteva zile, Simona Gherghe a făcut mărturisiri în transmisiune directă în platoul Acces Direct, unde a oferit câteva detalii despre concurenții acestui show. Însă a refuzat să anunțe momentul exact în care o să apară în fața fanilor show-ului. Cu toate acestea, ultimul mesaj al prezentatoarei de pe Facebook a bucurat toți fanii.

Simona Gherghe revine pe micile ecrane începând din 5 septembrie, de luni până vineri, de la orele 14:00 și sâmbăta de la 13:30, la Antena 1:

„Sambata, 5 septembrie, premiera noului sezon, la Antena 1. Va astept! ❤️” a fost mesajul postat de prezentatoare pe Facebook.

Simona Gherghe a făcut anunțul mult-așteptat
Simona Gherghe, detalii despre show-ul Mireasa

Fanii sunt în delir: ”Fără Vulpița”

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune” a mai declarat aceasta.

Diana Dumitrescu a fost exclusă de la cârma show-ului Mireasa, ceea ce nu i-a picat bine deloc, iar acum încearcă să treacă peste vestea neplăcută relaxându-se pe litoral. Astfel că, după această schimbare, a decis să se bucure de zilele călduroase care au mai rămas.

„Iubesc vara! Chiar şi vara această, aşa cum a fost ea, mi-a oferit clipe de neuitat! ❤️ O să mă bucur de zilele călduroase până în ultima clipă, pentru că iubesc şi nisipul şi marea… iar amintirile create la mare sunt de neuitat!”, a fost mesajul Dianei Dumitrescu.