Simona Gherghe, dezvăluiri din culisele noului sezon Mireasa. Când începe și unde vor avea loc filmările îndrăgitei emisiuni

Anca Manolica 24.08.2022, 11:51

Fanii celui mai iubit show matrimonial din România primesc cea mai bună veste. Emisiunea Mireasa de la Antena 1, prezentată de Simona Gherghe, revine pe micile ecrane cu o mulțime de noi surprize, iar gazda show-ului a făcut câteva dezvăluiri din culise. Iată când începe și unde vor avea loc primele filmări ale celui de-al șaselea sezon al reality-show-ului.

Când începe show-ul Mireasa, sezonul 6

Vești bune pentru fanii show-ului matrimonial de la Antena 1. Cel de-al șaselea sezon Mireasa va începe luni, 29 august, iar producătorii promit să vină cu și mai multe surprize. Cea care este moderatoare emisiunii deja de patru sezoane a făcut primele dezvăluiri despre noile schimbări care vor fi în cel de-al șaselea sezon.

Simona Gherghe este pregătită să îi întâmpine cu brațele deschise pe noii concurenți care vor păși în Casa Mireasa, în căutarea dragostei. Sezonul cu numărul șase debutează în doar câteva zile, iar vestea bună este că emisiunea va ține de acum trei ore. Astfel, dacă până acum telespectatorii puteau urmări show-ul de la ora 15:00 la 17:00, ei vor avea acum o oră în plus de emisiune.

„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă.

Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată. Dragostea se vede la Mireasa, sezonul al 6-lea, începând din 29 august. Şi nu oricum, ci în porţie dublă, zilnic, mai exact de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00”, a declarat Simona Gherghe, potrivit unui comunicat al Antenei 1.

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa de la Antena 1
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa de la Antena 1

Primele ediții ale emisiunii nu se vor filma în România

De asemenea, un alt detaliu inedit este faptul că primele ediții ale show-ului nu vor fi filmate în România. Producătorii au ales ca destinație inedită Turcia, ceea ceea ce însemnat un efort uriaș pentru realizatori. Așadar, Simona Gherghe dă asigurări că noul sezon al emisiunii matrimoniale de la Antena 1 va fi unul cu totul și cu totul special.

„E un început de sezon cum n-a mai fost, pentru că suntem cu toţii în Istanbul. Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. A fost un efort uriaş pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aştept să ne revedem! După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!”, a mai spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...