Simona Gherghe nu a apărut niciodată așa. Cum s-a pozat la cei 44 de ani

Andra Daoud 09.08.2022, 15:47

Simona Gherghe profită de vacanță și se află în Grecia, alături de soțul ei și cei doi copii ai lor. Vedeta, care a fost întotdeauna o prezență discretă în mediul online, a publicat câteva fotografii din vacanță, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale au fost surprinși să o vadă într-o anumită ipotază. Prezentatoarea TV nu a mai apărut așa până acum.

Cum a apărut Simona Gherghe pe internet

Simona Gherghe se bucură din plin de luna de vacanță pe care o are între cele două sezoane de „Mireasa” și a plecat în vacanță alături de familie. Prezentatoarea TV, soțul ei și cei doi copii ai lor se bucură de soare în Grecia, una dintre destinațiile preferate ale Simonei Gherghe, încă de pe vremea când nu avea copii. Chiar dacă este în concediu, vedeta nu și-a uitat prietenii virtuali și îi ține la curent cu tot ce face, prin intermediul rețelelor sociale.

Cei care o urmăresc pe Simona Gherghe pe Instagram au fost surprinși să o vadă pe vedetă în costum de baie, mai ales că nu s-a mai afișat niciodată așa pe internet. Prezentatoarea de la Antena 1 preferă aparițiile discrete, însă de data aceasta a făcut o excepție. Simona a ales un costum de baie dintr-o singură piesă și s-a lăsat fotografiată pe plajă.

„Suntem pe cale s-o declarăm cea mai frumoasă vacanță! Gata, copiii sunt călători. Se adaptează ușor, iubesc apa și soarele, mănâncă înghețată, pizza și paste, dorm la prânz (cum nu se mai întâmpla de mult acasă), vor seara la discotecă, fac și tantrumuri, mai ales când trebuie să-i scoatem cu forța din mare sau din piscină (că a apus soarele de mult, nu de alta…). Sunt momente minunate, la vârste minunate, într-o vară minunată.”, a scris vedeta pe internet, în dreptul unor fotografii cu ea și familia.

Simona Gherghe nu a aparut niciodata asa. Cum s-a pozat la cei 44 de ani
Simona Gherghe s-a fotografiat in costum de baie

Vacanță cu peripeții

Chiar dacă în majoritatea timpului s-au simțit bine, vedeta s-a confruntat și cu o situație neplăcută în vacanță. Ea a povestit pe Instagram că fiica ei cea mare, Ana, s-a îmbolnăvit în concediu și, din cauză că a uitat să facă asigurare medicală, a fost nevoită să scoată din buzunar o sumă importantă de bani.

„Un consult banal a costat 120 de euro. În total, ne-a costat 200 de euro. Ana a fost pusă pe antibiotic. Banii erau decontați dacă am fi avut o asigurare de călătorie pe care o facem permanent, nu plecam fără.

Sfatul meu este să faceți aceste asigurări, chiar dacă dați 200 de lei, dar puteți recupera niște bani. Este 200 de lei pentru toată familia, pentru patru persoane.”, a povestit Simona Gherghe.

 

Urmăriți Impact.ro și pe