EXCLUSIV

Silviu Prigoană, declarații incendiare cu privire la relația dintre Bahmu și fiul acesteia: „Discuții de doi bani care nu-și au rostul”

Ana Maria Păsat 02.12.2021, 18:10

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu spune că Maximus i-a cerut mamei sale să-l lase să se vaccineze, iar refuzul acesteia nu i-a fost pe plac, motiv pentru care ambii copii ai săi ezită să plece cu aceasta, atunci când are program de vizite. Prigoană a adăugat că mezinul, Eduard, care înainte era supraponderal, se află acum în parametrii normali cu greutatea de când locuiește la domiciliul acestuia.

„Sunt copii normali, de inteligență medie”

Deși declara că nu-și va lăsa copiii să doarmă la mama lor, până când aceasta nu se va vaccina, Silviu Prigoană respectă, în prezent, programul de vizită al fostei sale soții. Doar că, spune acesta, cei doi fii ai săi, mai ales cel mare, Maximus, e în conflict cu Bahmu, întrucît aceasta refuză să-i dea acordul pentru a se vaccina.

„Eu respect programul de vizită, apoi e treaba mămicii cum se descurcă să-i ia, să-i aducă. Iar că nu se înțeleg, e treaba lor. I-a văzut săptămâna trecută. Acum, cel mare, de 14 ani, nu mai e copil, are buletin, e în alt conflict, i-a cerut mămicii lui să-i dea acceptul să se vaccineze, dar ea nu vrea, i-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea. Ok, nu mă bag în discuțiile lor, dar copilul nu poate să meargă în diverse locații, cu colegii lui, la diverse aniversări. De acolo e conflictul între ei. Discuții de doi bani care nu-și au rostul. Nu înțeleg mai nimic. E dorința copiilor să se vaccineze, eu i-am trimis obligatoriu în vizită, i-am scos afară din curte, că ei nu vor să meargă, pentru că ea nu e vaccinată”, a declarat Silviu Prigoană pentru impact.ro.

Prigoană a mai spus că fiii săi nu mai au probleme la școală, dar nici nu excelează, fiind de nivel mediu și că unul dintre aceștia, mai precis Maximus învață chineza, iar Eduard – japoneza.

„Copiii iau vacanță de pe 15 decembrie, sunt la British School, au activitățile lor, unul învață chineză, altul japoneză, de vreun an de zile. Nu am semnale să fie probleme de învățătură sau indisciplină. Sunt niște copii normali, de inteligență medie, mediocri, nimic excepțional, sunt acolo la mijloc, față de mediul de unde i-am luat, unde erau exmatriculați…Nu excelează în nimic, dar s-au schimbat mediile în care-și dezvoltă personalitățile, metodele de comunicare, nu mă pun în fața progresului. Ei nu stau pe tabletă și jocuri zece ore, au limitat la o oră pe zi. În rest facem sport”, a adăugat acesta pentru impact.ro.

Ce a impus în programul fiilor săi

De când fiii săi locuiesc la locuința acestuia, Silviu Prigoană le-a făcut un program strict, de la care nu se abat. Mai precis, aceștia fac zilnic câte o oră de sport, nu mănâncă pâine și niciun fel de făinoase.

„Zilnic, obligatoriu au o oră de natație și sporturile care intervin vara – parcuri, biciclete, trambuline, iar iarna, fiind mai complicat, trecem pe patinoar, schi,și altele. Avem program de iarnă și de vară. Au învățat să schieze și să patineze de la trei ani, să înoate de la un an. Eu am ținut mereu la ora de sport zilnică. Și nu fac derogare nici în zile de sărbătoare”, a completat fostul afacerist.

Silviu Prigoană, declarații incendiare cu privire la relația dintre Bahmu și fiul acesteia
Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

Ce le gătește Prigoană fiilor săi

Prigoană spune că în week-end el este cel care le gătește și că fiii săi au în meniu cel puțin trei feluri de mâncare din care să-și aleagă.

„Mesele sunt la ore fixe, mâncarea e preponderent gătită, uităm de sucuri acidulate. Gătesc eu, mai ales în week-end, și bucătăreasa. Cel mic face sushi, fiind cu japoneza, îl face cap-coadă, și-a luat tot felul de ingrediente, ne învață cum să mâncăm cu bețele. El mănâncă preponderent cu bețele, e cu japonismele lui. Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob.

Eu l-am luat de la mămica lui suprapondeal, acum e în parametrii normali Amândoi. Cu sportul am reușit, le-am scos pâinea din meniu, pastele, tot ce conține făină e exclus. Cantitățile de mâncare le-am suplimentat cu salate, tocănițe de tot felul. Au de ales, de exemplu, între mazăre, fasole sau ștevie, au trei meniuri de fiecare dată, la alegere. Se gătește în funcție de ce vor ei, mă pliez pe dorințele lor. Au și o zi pe săptămână de cartofi prăjiți, dar însoțiți de mult mujdei cu usturoi. Lucrăm la greu la sistemul imunitar”.

E total împotriva medicamentelor

Silviu Prigoană nu a ascuns faptul că este total împotriva medicamentelor, și că fiii săi nu au mai luat pastile de când locuiesc împreună, și nici nu s-au mai îmbolnăvit:

„Eu sunt împotriva medicamentelor de orice fel. Dacă le curge nasul, îi duc în pisină, după le dau usturoi și ceapă, iar dimineața freshuri. Și sunt trei ani de când nu au făcut nici febră. Fără nurofen sau altceva, medicamentele le fac praf ficatul. Nu sunt de acord. Ei sunt mari acum și selectivi, cer mâncare gătită și când se duc acolo și merg de obicei la mămica ei să le facă ea. În partea cealaltă, la ea acasă, nu prea se gătește, pentru ce să aprinzi aragazul la două săptămâni”.

Urmăriți Impact.ro și pe