Acum s-a aflat! Ce pensie are Silviu Prigoană. Suma este fabuloasă, dar a decis să dea statul în judecată (exclusiv)

Ioana Bucur 04.10.2021, 20:58
Acum s-a aflat! Ce pensie are Silviu Prigoană. Suma este fabuloasă, dar a decis să dea statul în judecată (exclusiv)

„E un abuz!” strigă indignat celebrul om de afaceri. Abia acum s-a aflat ce pensie are Silviu Prigoană. Este vorba despre o sumă uriașă, din care statul tocmai a luat o parte destul de mare. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu vrea să își facă dreptate în instanță, așa că a dat statul român în judecată.

A pierdut 5.000 de lei, dar tot primește o sumă fabuloasă. S-a aflat ce pensie are Silviu Prigoană

Silviu Prigoană a declarat război statului român și este convins că judecătorii îi vor face dreptate. Pensionar de lux de aproape doi ani, afaceristul a rămas fără nici mai mult nici mai puțin de 5.000 din venitul lunar pe care îl încasa, după ce Parlamentul a decis anumite eliminări ale unor indemnizații salariale ale foștilor parlamentari.

Chiar și în aceste condiții, Silviu Prigoană a rămas cu o pensie uriașă: 35.000 lei.

„Aveam o pensie de 40.000 de lei, net, până când onorat Parlamentul a decis să intervină și să modifice anumite lucruri. Ca atare, am rămas doar cu 35.000 de lei. Asta este un abuz! Însă eu mă judec pentru drepturile mele. Când a fost vorba să ies la pensie, statul mi-a spus că nu-mi poate acorda anumite valori ale pensiei, la care contribuisem substanțial, fiindcă am fost patru ani parlamentar.

Acum, același stat îmi ia alți bani. Adică îmi fură patru ani din viață. Or, asta nu voi tolera. Ne judecăm. Iar eu am timp să aștept, mai ales că sunt sigur că voi câștiga. Și apoi voi primi banii înapoi, toți grămadă”, și-a făcut deja calculele Silviu Prigoană, potrivit playtech.ro.

Ce pensie are Silviu Prigoană
Silviu Prigoana

„Mă bat pentru drepturile mele”

Silviu Prigoană nu are de gând să renunțe la lupta pentru a-și recupera banii pierduți din pensie, „fie și pentru milioanele de scuipați” pe care i-a primit în cei patru ani cât a fost parlamentar.

„Numai banii pe care i-am dat la serviciile de curătătorie pe durata cât am fost parlamentar, când am primit milioane de scuipați pe costum și tot ar fi suficient să mă bat pentru drepturile mele.

Plus celelalte. Unii mă acuzau că m-am îmbogățit acolo, în parlament, alții mă numeau omul dracului, după ce am căutat să fac o lege a impozitării veniturilor Bisericii sau a liberalizării prostituției”, a adaugat Silviu Prigoană.

Afaceristul nu exclude nici măcar o posibilă revenire pe scena politică, având deja un plan conturat.

„Mă gândesc să candidez iar. Să mă asociez cu un partid cu șanse, fiindcă nu o voi face din postura de independent. Chiar și cu UDMR aș putea colabora, întrucât fiind de loc din Cluj știu și limba.

Așa că, de ce nu un Prigoană baci pe la Ministerul Mediului?!”, a mai spus în stilul său caracteristic Silviu Prigoană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...